Neler Yeni

(İLK MAÇ) Sevilla 2-0 Fenerbahçe (RÖVANŞ) Fenerbahçe 0-0 Sevilla

SadeceSeyf

80+ Gold
oyna oyna ye

Onurkotlutok05

80+ Gold
biz daha iyidik ilk yarıda

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

Onurkotlutok05

80+ Gold
bu adamın kartları yok galiba

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Bi batsman gol atar gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ekrem Uğur Ülken
Sevilla müziktir, çokta güzeldir , dinlenir :) (gülün istedim)

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Her şeyi kaybet neşeni kaybetme. Bizim takımların alayı elenir bir sürpriz olmasa. Ama alışığız. No problemo.

JSezar

80+ Silver
Sevilla sen kimsin?FB alır,maç sonu etiketleyin.

şahin doğan

80+ Platinum
Başka konuda Sevilla'nın gelebilecek en kolay bir kaç rakipten biri olduğunu söylediğimde sevilla'nın geçmişini söylüyorlardı :D
Ortada berbat bir Sevilla var. Jorge topu valencia'ya atın talimatı vermiş galiba ve düzgün top atabilen yok. Düzgün oynasalar en az 3 atmıştı fener.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Şu maçta emre mor, gerektiği yerde maçı açmak için arda güleri, Avrupa futbolcusu batsı geç alması, şuan dakika 75 irfanın hâlâ oyunda olması üstüne osayi yeni giriyor daha neler sayılır neler. Jesus ilk geldiğinden beri hep söyledim bu adama bu adam babam ne yaparsa haklıdır kafasına adama vermeyin sonra önünü alamayız dedim ve şuan onu görüyoruz. Dikkat ederseniz bütün Avrupa maçları şansa bala aldık hep son dakika oyunuyla böyle olmaz zajc nerde abi adam daha ne yapması lazım neyse hocam bu maçta jesusa yazar.

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Şu maçta emre mor, gerektiği yerde maçı açmak için arda güleri, Avrupa futbolcusu batsı geç alması, şuan dakika 75 irfanın hâlâ oyunda olması üstüne osayi yeni giriyor daha neler sayılır neler. Jesus ilk geldiğinden beri hep söyledim bu adama bu adam babam ne yaparsa haklıdır kafasına adama vermeyin sonra önünü alamayız dedim ve şuan onu görüyoruz. Dikkat ederseniz bütün Avrupa maçları şansa bala aldık hep son dakika oyunuyla böyle olmaz zajc nerde abi adam daha ne yapması lazım neyse hocam bu maçta jesusa yazar.
Osayiyi de lincolnün yerine alırsa varya simdi

Top Bottom