nihatcebi
80+
Dahası
Kaleciye sarı kart verilmesi gerekiyordu ve Emre Mor'un 2. yarının başında oyuna girmesi gerekiyordu.
benim umudum maçın yeniden tekrarlanması hep yattılar uefa nın maçı incelemesi lazım benceKaleciye sarı kart verilmesi gerekiyordu ve Emre Mor'un 2. yarının başında oyuna girmesi gerekiyordu.
Maç tekrarlanmaz maalesef, her takımın öndeyken yaptığı şey 'yatmak'.benim umudum maçın yeniden tekrarlanması hep yattılar uefa nın maçı incelemesi lazım bence
jesus dan acilenen kurtulması gerek fenerin adam oyunu okuyamıyor senin en etkili oyuncun valencia neden çıkarıyon alır şut çeker atar arda ilk maçta neden oynatmadın çok beğendim aldı dağıttı ikili mücadele kazandı ne yapsın ilk 11 alması için bu çocuk osterwolde mi nedir ne yaptı adam o 8 milyona al bir forvet icardi gibi sana maç kazandırsınbenim umudum maçın yeniden tekrarlanması hep yattılar uefa nın maçı incelemesi lazım bence
Hocam konu çook eskide kaldı ama bir Fenerbahçeli olarak forumda Fenerbahçe'nin hakkındaki konulara bakarken sizi buldum. Tarihin en kötü Sevillası denilen Sevilla Manchester United'i, Juventus'u ve Roma'yı yenerek Avrupa Ligini kazandılar. Ve rövanş maçı olsa bile 1-0 Fenerbahçe'ye yenildiler ama toplam skor 2-1 olduğu için bir üst tura çıktılar ve yukarıdaki BÜYÜK rakipleri yenerek Avrupa Ligini kazandılar. Yorumunuz nedir ?yattıda tarihinin kötü sevillasını alması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
buyrun
hocam valla hepsinde yatarak maç kazandılar ben Allaha haval ediyorum onları yazıklar olsunHocam konu çook eskide kaldı ama bir Fenerbahçeli olarak forumda Fenerbahçe'nin hakkındaki konulara bakarken sizi buldum. Tarihin en kötü Sevillası denilen Sevilla Manchester United'i, Juventus'u ve Roma'yı yenerek Avrupa Ligini kazandılar. Ve rövanş maçı olsa bile 1-0 Fenerbahçe'ye yenildiler ama toplam skor 2-1 olduğu için bir üst tura çıktılar ve yukarıdaki BÜYÜK rakipleri yenerek Avrupa Ligini kazandılar. Yorumunuz nedir ?
Katılıyorum hocam. Bizim taraftarda ***** gibi gider çakmak atar maçı soğutur...hocam valla hepsinde yatarak maç kazandılar ben Allaha haval ediyorum onları yazıklar olsun
unıdet juventusta iyi degıl zaten eskisi gibi degilHocam konu çook eskide kaldı ama bir Fenerbahçeli olarak forumda Fenerbahçe'nin hakkındaki konulara bakarken sizi buldum. Tarihin en kötü Sevillası denilen Sevilla Manchester United'i, Juventus'u ve Roma'yı yenerek Avrupa Ligini kazandılar. Ve rövanş maçı olsa bile 1-0 Fenerbahçe'ye yenildiler ama toplam skor 2-1 olduğu için bir üst tura çıktılar ve yukarıdaki BÜYÜK rakipleri yenerek Avrupa Ligini kazandılar. Yorumunuz nedir ?
Hocam ciddimisiniz ? Unidet Premierde 3.unıdet juventusta iyi degıl zaten eskisi gibi degil