Arif
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 527
2 nci olan sanki gerçek gibi helal olsunDiscord'un verdiği 1 aylık midjourney üyeliğim ile yaptığım ilk çizimler, sizin de çizimlerinizi bekliyorum.
Golf gerçekçi duruyor.Discord'un verdiği 1 aylık midjourney üyeliğim ile yaptığım ilk çizimler, sizin de çizimlerinizi bekliyorum.
Evet bir kaç hafta önce vermişti daha yeni kullandımNasıl yani Discord 1 aylık Midjourney mi veriyor? Bu 1 aylık üyeliği sunucumda kullandırttırabilir miyim herkese?
Nasıl yani Discord 1 aylık Midjourney mi veriyor? Bu 1 aylık üyeliği sunucumda kullandırttırabilir miyim herkese?
shiftdelete.net
Peki bu üyelik 1 kişilik mi yoksa 1 sunucuya eklemelik mi ? Yani sunucudaki herkes kullanabilir mi 1 ay boyunca?Evet bir kaç hafta önce vermişti daha yeni kullandım
üyeliğimi aktifleştirmek için bir video izlemiştim o kişi botu kendi sunucuna yüklemişti ama bu işleri bilmediğim için net bir şey söyleyemem bence siz araştırınPeki bu üyelik 1 kişilik mi yoksa 1 sunucuya eklemelik mi ? Yani sunucudaki herkes kullanabilir mi 1 ay boyunca?
Çok güzeller ellerinize sağlık. Bunları nasıl yaptığınızı anlatırsanız çok sevinirim. Böyle şeylere çok ilgileniyorum.Discord'un verdiği 1 aylık midjourney üyeliğim ile yaptığım ilk çizimler, sizin de çizimlerinizi bekliyorum.
midjourney üyeliğiniz varsa çok basit, sadece istediğiniz her şeyi yazıyorsunuz ve çıkarıyor bu kadarÇok güzeller ellerinize sağlık. Bunları nasıl yaptığınızı anlatırsanız çok sevinirim. Böyle şeylere çok ilgileniyorum.