Neler Yeni

Yardım Ilk motor olarak ne almaliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Teknoloji
Vitesli bir 125'lik ile başlayıp sonrasında nasılsa 125'lik idare etmeyeceğinden daha büyük cc motorsikletlere geçersin

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sadık
Vitesli bir 125'lik ile başlayıp sonrasında nasılsa 125'lik idare etmeyeceğinden daha büyük cc motorsikletlere geçersin
basta cok bılmıyorum rahatcana otomatık 125cc motorla baslayıp 1 2 ay alıstıkdan sonra satıp yuksek cc ve vıteslı motora gecıcem zaten :d

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,912
İsim
Can BOZKURT
Selamlar

Yeni A2 motor ehliyeti alicam ve neyle başlasam hiç bilmiyorum.
Hiç daha önceden motorum olmadı ilk olucak ve acemligimi atmak için güzel gözüken başlarda sorun çıkarmıcak motor istiyorum yardımcı olursaniz cok sevinirim :d

Motor sürmeye aliştikdan pekiştirdikden sonra motoru yükseltmeyi düşünüyorum direk başlangiç olarak ne alabilirim?

Aklımda ya ACTİVAS var veya guzel duruyor hem fiyatina göre iyi MONDİAL DRİFT L düşünüyorum ne yapmalıyım
bütçen az hocam

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sadık

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Beguile
tvs raider
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer racing tarzı motorlara yoneleceksen baslangicin manuel vites olmalı zaten activas iyidir ama scooter tercih etmek istersen
drift l de fena degil ama cin mali motor. cok tavsiye edilmiyor arıza cikariyor sık sık vs vs diyorlar
bende tvs raider aldım daha cok olmadı 300kmde sorun varsa sorabilirsin ayrıca nakite alacaksan motoru satabilirim bana nakit lazım :DDDD
Selamlar bende TVS Raider 125 almayı düşünüyorum ama süreç hakkında hiç bilgim yok tüm süreç nasıl işliyor? Ehliyeti aldık diyelim turkiye.tvsmotor sitesinden bayi seçip gidip mi alıyoruz? Satın aldıktan sonra yapmamız gerekenler işlemler neler?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,288
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selamlar

Hiç daha önceden motorum olmadı ilk olucak ve acemligimi atmak için güzel gözüken başlarda sorun çıkarmıcak motor istiyorum yardımcı olursaniz cok sevinirim :d

Motor sürmeye aliştikdan pekiştirdikden sonra motoru yükseltmeyi düşünüyorum direk başlangiç olarak ne alabilirim?

Aklımda ya ACTİVAS var veya guzel duruyor hem fiyatina göre iyi MONDİAL DRİFT L düşünüyorum ne yapmalıyım
Bütçen nedir, tvs raider 125likler arasında hem uygun hem sağlam olanı.
Hint malı iyidir, çine bulaşma
Eskiden iyi bir bisiklet tecrüben varsa 200cc de alabilirsin, ama 125 ile başlayıp 5-10k km arası sürüp 200cc ye geçmen tavsiyemdir

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Şahin
Selamlar

Cg Al 39 Bin Tl

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sadık

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Selamlar bende TVS Raider 125 almayı düşünüyorum ama süreç hakkında hiç bilgim yok tüm süreç nasıl işliyor? Ehliyeti aldık diyelim turkiye.tvsmotor sitesinden bayi seçip gidip mi alıyoruz? Satın aldıktan sonra yapmamız gerekenler işlemler neler?
Sahibinden uzerinden bulabilirsin yetkili bayii. Bayiye gidiyorsun motora bakip fiyat konusuyorsun. Nakit ise pesin alirlar ucreti taksit ise ilk once taksit olarak ucreti yansitirlar karta. Daha sonra motorun hazirlanmaya gecer. Bayiideyken sigortani yaptirirsin, ruhsat ve plaka icin gerekli evraklari sana verirler. O gun motoru alip çıkabilirsin. Ertesi gun notere gidip ruhsat ve sofor odasina gidip plaka bastirabilirsin

Odanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Yıldırım
Öncelikle geçen sene Drift almış biri olarak kesinlikle ama kesinlikle 250cc başlamanı öneririm.Ben Driftten çok memnunum ancak motor alıp satma işlemleri sancılı oluyor ve maksimum 6 ay sonra 125 cc nin seni kesmeyecegine %100 eminim.80000 Bütçede hiçbir motor abs li değil malesef bu yüzden bütçeyi çıkarabiliyorsan 100k ya çıkarıp temiz bir 250nk veya 250sr olmadı clx250 alabilirsin.Maksimum bütçem bu diyorsanda TVS Raiderin arka tekeri drifte göre çok daha ince bu yüzden virajlarda veya fren yaptıgında yeni başlayan birine zorluk çıkarır.Raiderin şekli şemalini Drifte göre daha çok beğendiysen onu al ama arada kaldıysan bana kalırsa Drift daha önde bi motor.

dusunmedım degıl canoda ama basta 125cc otomatıkle baslamayı dusunuyorum trafıke vs adam akıllı rahat alısmak ıcın
Mati 125 , Genelde kurye motoru olarak geçer.Diğer 125 cc motorlara göre çok daha uygun bir fiyatı var.Her usta anlar.Düşsen kalksan parçası çok ucuz.Çok az yakar.Piyasası çok hızlıdır.Sadece öğrenip satacagım diyorsan bir bakmanı öneririm.

Aynı zamanda 80 bin bütcen varsa maksimum 60 bin tl lik motor bakmanı öneririm.Sigorta Kask, Mont ,Eldiven,Dizlik ve hiç hesaplamadığın çok fazla masraf çıkacak karşına esnek bir bütcen yoksa bütçenin maksimum ama maksimum %75 ini motora ayırmalısın

Son düzenleme:
Top Bottom