Realhas the Great
80+ Gold
Vice city olması lazım
Tarayıcıdan regular show dövüş oyunu oynuyordum ilk oynadığım oyun oydu sonra vice city işte.PC'de ilk oynadiginiz oyun yanıt bekliyorum ve bu oyunun konusu ve oynadiginiz yıldan bahsederseniz güzel olur.
nfs underground 2 olabilirPC'de ilk oynadiginiz oyun yanıt bekliyorum ve bu oyunun konusu ve oynadiginiz yıldan bahsederseniz güzel olur.
GTA San Andreas 2010-2011 civarındaPC'de ilk oynadiginiz oyun yanıt bekliyorum ve bu oyunun konusu ve oynadiginiz yıldan bahsederseniz güzel olur.
GTA vice City galibaPC'de ilk oynadiginiz oyun yanıt bekliyorum ve bu oyunun konusu ve oynadiginiz yıldan bahsederseniz güzel olur.
Oyun araba oyunuydu sene kaç hatırlamıyorum çok eski, oyunun ismini de hatırlamıyorum mahallemizin en iyi telefonuydu zamanındaPC'de ilk oynadiginiz oyun yanıt bekliyorum ve bu oyunun konusu ve oynadiginiz yıldan bahsederseniz güzel olur.
Crysis 1PC'de ilk oynadiginiz oyun yanıt bekliyorum ve bu oyunun konusu ve oynadiginiz yıldan bahsederseniz güzel olur.
pc de kini hatırlamıyorum quake olabilirOyun araba oyunuydu sene kaç hatırlamıyorum çok eski, oyunun ismini de hatırlamıyorum mahallemizin en iyi telefonuydu zamanında