Xeonwastaken
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
oyunu şu anda indiriyorum. oyun hakkında deneyimlerimi anlatırım birazdana :0
indirmeyi başlattım hadi bakalımEvet, elbette.
Bence minimum rx570 ister, çünkü grafikleri bayağı iyi gözüküyorSİSTEM ne istiyor bi yazar mısın dostum ;D
Aga be core serisinin yüzü güler mi bee.Bence minimum rx570 ister, çünkü grafikleri bayağı iyi gözüküyor![]()
570 kullanıyorum umarım güzel bir şekilde çalışırBence minimum rx570 ister, çünkü grafikleri bayağı iyi gözüküyor![]()
knk sen program nasıl yapıyorsun? Ben kendi dosyalarımı .exe haline getirmek istiyorum da.Açacaktır.
Dediğim gibi basit mantığa sahip bir oyun. Dalga dalga düşmanlar geliyor ve onları öldürüyoruz. İki karakter ve iki harita. İki karakterin kendilerine özel büyüleri var.oyunu şu anda indiriyorum. oyun hakkında deneyimlerimi anlatırım birazdana :0
EywInfınıtı Blade haritası Unreal Engine mağazasından bulabilirsin.
Kullandığınız oyun motoru hangisi ise en son herşeyi bitirdikten sonra package project seçeneğine tıklamalısınız. Bununla editör dosyasını oyun motoru exe dosyasına çeviriyor.knk sen program nasıl yapıyorsun? Ben kendi dosyalarımı .exe haline getirmek istiyorum da.
Site bile heyecanlattıHerkese selamlar, uzun süredir üzerinde uğraştığım ilk oyunumu yakın zamanda yayınladım. İlk projem ve yorumlarınızı almayı çok isterim. Oyunumu Unreal Engine ile yaptım. Hazır malzemelerden de yararlandım. Şimdiden teşekkürler.
Game Jolt - Share your creations
gamejolt.com