Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Kaç aydır photoshop yapmıyorum.
Kaç aydır yapmıyorum. İlk önce basite kaçayım dedimAşırı kolay bi' çalışma olmuş, arka plan atıp üstüne bir tane resim atıp opaklık kısmışsın.
ben bu komuda biraz tecrübeliyim ugrastim bir 3 4 ay hatta resim atayim bekleKaç aydır yapmıyorum. İlk önce basite kaçayım dedim
foto net ama benim kamera kotu kardeism buben bu komuda biraz tecrübeliyim ugrastim bir 3 4 ay hatta resim atayim bekle
kanka sen galiba fotoğrafcıda calısıyorsunben bu komuda biraz tecrübeliyim ugrastim bir 3 4 ay hatta resim atayim bekle
Mesaj otomatik birleştirildi:
foto net ama benim kamera kotu kardeism bu
Alıntıyı görüntüle
neden sordunkikanka sen galiba fotoğrafcıda calısıyorsun
sormadım ama böyle düşünme sebebim benimde küçüklüğümden kalan buna benzer fotoğraflarım var fotoğrafcı photoshop u buneden sordunki
yok knk valla ke dim yaptim daha 16 yasindayim yetenegim var birazcık zamanla ögrene ogrene şuan ara verdim ama 1 sene pc yoktu yeni pc aldim 1 hafta once tekrar baslicamsormadım ama böyle düşünme sebebim benimde küçüklüğümden kalan buna benzer fotoğraflarım var fotoğrafcı photoshop u bu
kanka var yeteneğin bence yapmaya devam et gayet iyi duruyoryok knk valla ke dim yaptim daha 16 yasindayim yetenegim var birazcık zamanla ögrene ogrene şuan ara verdim ama 1 sene PC yoktu yeni PC aldim 1 hafta once tekrar baslicam