Merhabalar,
İlk kez masa üstü bir sistem topluyorum. B650 ATX bir anakart'ım ve 360mm radyatörlü sıvı soğutma aldım. İlk kez alacağım için gelecekte de kullanabileceğim bakarken keyif olacağım bir kasa olsun istiyorum.
Aklımdaki kasalar;
Aldığım sistem parçaları;
Ekran kartı olarak 4080s düşünüyorum. Sizlerin yardım alacağım kısım nasıl bir kasa ve güç kaynağı kombinasyonu seçmeliyim ve kasamdaki RGB Fan (Sıvı soğutma üzerindekiler) ve Ram modüllerinin ışıklarını düzgün bir şekilde kontrol edebilmek istiyorum. Eğer yapamayacağım bir şeyse ışıklandırma ikinci planda güzel kasa ve psu önerileriniz benim için yeterlidir. Aklımda tam olarak bir bütçe yok.
Şimdiden zaman ayıran herkese teşekkür ederim.
İlk kez masa üstü bir sistem topluyorum. B650 ATX bir anakart'ım ve 360mm radyatörlü sıvı soğutma aldım. İlk kez alacağım için gelecekte de kullanabileceğim bakarken keyif olacağım bir kasa olsun istiyorum.
Aklımdaki kasalar;
COUGAR MX600 RGB - Full Tower Gaming Case - COUGAR
Experience a perfect storm of cooling features with full ventilation, strategic filtering and targeted convection guidance. The MX600 RGB raises the bar for compact design: future-proofed full-tower capacity, versatile GPU orientation, streamlined setup, and efficient cable management… all with...
cougargaming.com
O11 Dynamic MINI - Highly Modular water-cooll friendly small PC chassis
O11D MINI adding to the O11 Dynamic series, the classic and mordern looking. A case that would accommodate the maximum number of water-cooling configurations without being oversized. With a modular back panel design, the user has the option to choose from 3 slots/ 5 slots/ 7 slots I/O shield to...
lian-li.com
Aldığım sistem parçaları;
MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Powered by AMD Ryzen 7000 series processors, the MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI is hardened with performance essential specifications to outlast enemies. Tuned for better performance by Core boost, memory Boost, Premium Thermal Solution, M.2 Shield Frozr.
www.msi.com
H150 RGB 360mm Liquid CPU Cooler
The CORSAIR H150 RGB all-in-one liquid CPU cooler delivers strong, dependable cooling and stunning lighting, with three CORSAIR SP120 RGB ELITE PWM fans, a 360mm radiator, and 37 RGB LEDs.
www.corsair.com
VENGEANCE® RGB 32GB (2x16GB) DDR5 DRAM 6000MT/s C30 AMD EXPO Memory Kit
Attain top DDR5 RAM performance optimized for AMD® motherboards, with ten-zone RGB for DDR5 memory that lights up your cutting-edge PC.
www.corsair.com
990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD MZ-V9P1T0BW | Samsung Türkiye
990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD (MZ-V9P1T0BW) en uygun fiyatlarla samsung.com'da! Detaylı bilgiler ve size en uygun Hafıza&Depolama ürünleri Samsung Türkiye'de.
www.samsung.com
Ekran kartı olarak 4080s düşünüyorum. Sizlerin yardım alacağım kısım nasıl bir kasa ve güç kaynağı kombinasyonu seçmeliyim ve kasamdaki RGB Fan (Sıvı soğutma üzerindekiler) ve Ram modüllerinin ışıklarını düzgün bir şekilde kontrol edebilmek istiyorum. Eğer yapamayacağım bir şeyse ışıklandırma ikinci planda güzel kasa ve psu önerileriniz benim için yeterlidir. Aklımda tam olarak bir bütçe yok.
Şimdiden zaman ayıran herkese teşekkür ederim.