Neler Yeni

İlk Sistemimi Alıyorum Bu sistem de darboğaz yaşar mıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Tepe
Herkese merhabalar ilk defa kasalı sistem alıyorum çok bir bilgim de yok ister istemez o yüzden hazır bir sistem almayı tercih ettim fotoğraflarda görüldüğü üzere itopyadan hazır sistem üzerinde bir kaç değişiklik yaparak intel İ5 14400f ve MSİ B760 Gaming Plus anakartlı bir sisteme dönüştürdüm

İ5 14400f ve MSİ B760 Gaming Plus wi-fi uyumluluğu nasıldır darboğaz yaşar mıyım stok fanla idare edilir mi alınır mı alınmaz mı veya alternatif bi sistem önerileriniz varsa
onlara da açığım bugün yarın almayı düşünüyorum

Değişiklikler:MSİ B760G GAMING PLUS we-fi,kioxia exeria plus g3 1 tb,Vento vg20al kasa,cooler master hyper 212

Ram tekli yalnız sistemden dolayı ikinciyi ekleyemedim o yüzden fiyatta değişiklik olabilir

Fikirleriniz belirtirseniz çok mutlu olurum

İyi günler

IMG_6074.png
IMG_6075.png
IMG_6076.png
IMG_6077.png
IMG_6079.png
IMG_6080.png
IMG_6078.png

Değişiklikler:MSİ B760G GAMING PLUS we-fi,kioxia exeria plus g3 1 tb,Vento vg20al kasa,cooler master hyper 212

Ram tekli yalnız sistemden dolayı ikinciyi ekleyemedim o yüzden fiyatta değişiklik olabilir

İyi günler

EGIsaac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emir GÜZEL
Herkese merhabalar ilk defa kasalı sistem alıyorum çok bir bilgim de yok ister istemez o yüzden hazır bir sistem almayı tercih ettim fotoğraflarda görüldüğü üzere itopyadan hazır sistem üzerinde bir kaç değişiklik yaparak intel İ5 14400f ve MSİ B760 Gaming Plus anakartlı bir sisteme dönüştürdüm

İ5 14400f ve MSİ B760 Gaming Plus wi-fi uyumluluğu nasıldır darboğaz yaşar mıyım stok fanla idare edilir mi alınır mı alınmaz mı veya alternatif bi sistem önerileriniz varsa

İyi günler

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleonlara da açığım bugün yarın almayı düşünüyorum

İyi günler
kral bütçen ne kadar, eğer söylersen ona göre bir sistem bakalım sana,

sorunun cevabı ise internette darboğaz testleri var görseli ekliyorum, bence sorun çıkarmaz
1740653135690.png

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
VeV
Hocam bence bu pahalı ben size öneri sistem bakacağım. Ayrıca intel, amd değil önü açık geliştirmek istediğinizde sorun yaşamayacağınız. Bir sistem bakmaya çalışacağım. Çünkü intel soketlerin işlemcileri geliştirmek istediğinizde sonraki jenarasyona desteği maalesef yok.

Son düzenleme:

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
VeV
bulabildiğim bütün hazır sistem sitelerine baktım. 6-7 bilindik hazır sistem toplayanlara detaylıca baktım. Kendimce en fiyat performans ve sizin topladığınız 45bin lira bütçe bandında bulabildiklerimi eledim. Umarım bunlar yardımcı olur.
1
2
3
aralarında siz karşılaştırabilirsiniz. Güç kaynaklarını anakartlarını karşılaştırabilirsiniz. Önereceğim 2 şey var ramlerin 2 li olarak olması ve 2x16 = 32 gb ram artık standart oldu ama bu sistemlerde yok 16 da idare eder.
500gb ssd yerine 1 tb olsa çiçek gibi olurdu maalesef yok.
Tabi bu sistemleri tek tek toplasak bulunabilirdi daha f/p bir şey yapılabilir ama hazır sistem en mantıklı olarak şimdilik bunu bulabildim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sorunun cevabı ise internette darboğaz testleri var görseli ekliyorum, bence sorun çıkarmaz
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Valla ben bu sistemi biraz da vade farksız üç taksit yapıyorlar diye biraz eklemeler yaptım Fiyat buralara geldi ister istemez ödeme kolaylığından biraz rahat davrandım yani
Bütçe yine bu paralara bi sistem bakıyorum 35 40 arası da olabilir onun dışında o aralarda bakıyorum bayadır da bakıyorum ayrı ayrı sitelerden bi sonuca bağlayamadım kafam karıştı bi foruma atayım dedim sizde saolun yardımcı olmuşsınız bütçe yine 40 bin var diyebilirim
İlgiiniz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bulabildiğim bütün hazır sistem sitelerine baktım. 6-7 bilindik hazır sistem toplayanlara detaylıca baktım. Kendimce en fiyat performans ve sizin topladığınız 45bin lira bütçe bandında bulabildiklerimi eledim. Umarım bunlar yardımcı olur.
1
2
3
aralarında siz karşılaştırabilirsiniz. Güç kaynaklarını anakartlarını karşılaştırabilirsiniz. Önereceğim 2 şey var ramlerin 2 li olarak olması ve 2x16 = 32 gb ram artık standart oldu ama bu sistemlerde yok 16 da idare eder.
500gb ssd yerine 1 tb olsa çiçek gibi olurdu maalesef yok.
Tabi bu sistemleri tek tek toplasak bulunabilirdi daha f/p bir şey yapılabilir ama hazır sistem en mantıklı olarak şimdilik bunu

İlgiiniz için teşekkür ederim
Hocam sen ne yaptın ya çok teşekkür ederim baya bi incelemişsin üstüne karşılaştırma olsun diye model sunmuşsun valla teşekkür ederim ben birirncik olarak intel bakıyordum bilmiyorum amd ye ben pek sıcak bakamıyorum bir türlü çok bi bilgim yok ama kulaktan dolma bilgilerden biraz da bu bizi bakacapım attığın sistemleri inceleyeceğim oma göre karar vereceğim
Teşekkür ederim hocam ilgin için

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,498
Üyeler
168,795
Son üye
ferhatkorkmaz
Top Bottom