Taksit taksit iade edilir.Ben bir monitör aldım ve ilk ay taksidini ödedim fakat monitörde sıkıntılar oldu ve iade etmek durumunda kaldım iadesi nasıl olur sade bir biçimde anlatabilir misiniz
ben tablet almıştım ilk taksidi ödedikten sonra iptal ettim banka buga girdi ne paramı geri verdiler nede borcumu ödetiyorlar DDDDDBen bir monitör aldım ve ilk ay taksidini ödedim fakat monitörde sıkıntılar oldu ve iade etmek durumunda kaldım iadesi nasıl olur sade bir biçimde anlatabilir misiniz
Geçmiş olsun kardeşimben tablet almıştım ilk taksidi ödedikten sonra iptal ettim banka buga girdi ne paramı geri verdiler nede borcumu ödetiyorlar DDDDD
saol kral adamlara soruyorum neden böyle oldu diye sizin yerinize ödedik biz diyor iadeyi fazla para attım diye görmüşler hayır limitim de geri gelmedi DDDDGeçmiş olsun kardeşim
İade yapmışsın zaten kardeşim neden ödeyesin ?İkinci taksidi odemicem yani
2 taksit yaptım sadece bir ayını ödedim ödediğim para bu ay gelir mi yaniİade yapmışsın zaten kardeşim neden ödeyesinki
Büyük bir ihtimal 2. taksitin ile beraber iade edilecektir.Şöyle bi soru sorayim birde ödediğim taksit gelecek ay iade edilecek mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 taksit yaptım sadece bir ayını ödedim ödediğim para bu ay gelir mi yani