KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,401
Madem Oyle O zaman Durust ve Acik KonusacamSert ve yapıcı olsun
B*k gibi Olmus Berbat HGayatta Boyle Bir Test Videosunu Acip Izlemem Hatta soyle der cikarim '' Bune A*''
Simdi Gelelim Hatalarina ve yapman gerekenlere
-Sol Ust Kosedeki Bilgilendirme Kismi Berbat sebepleri:
1. Boyutu cok kucuk hatta mouse oynattigimda vs. yukarda ki videonun basligi ve assagida video ilerlemesi gozukuyor ya he o zaman baslik yuzunden bile gozukmuyor degerler
Cozum: Msi afterburner calismasi icin gereken ve altta actigi program'dan (ismini unuttum) 1 tikla boyutu buyute bilirsin
2. Detay Sifir Arkadasin'da paylastigi videodaki gibi Islemci ve Ekran Kartinin Modeli ,Ram'in Kac GB Oldugu ve CPU,CPU'nun Isısı,% Kullanimi,GPU'nun Kac GB Vram kullandigi, Ram'in Kac GB Kulandigi, CPU ve GPU'nun Kac Mhz. Kullandigi (bu Zorunlu degil ama Daha Profosyonel Olur),GPU'nun Kac Waat Cektigini Maximum,Minumum,Average ve Normal Fps'si vs. gosterecek sekilde ayarla msi after Burner'i
-Simdi Gelelim Video Icindeki Oyun Ayarlari ve bunu video'ya koyma seklindeki Sorunlara
1.Insanlar Oyun Ayarlarini videoyu durdurmadan hangisi kapali hangisi acik % kac'ta vs. Goremez Video'na Bak Ayarlara Giriyorsun ve cok hizli indiriyorsun hatta videoyu durdurup bakamya calissa biri o kadar hizli iniyorsunki video durdugunda Bulanik gozukuyor o kisimlar ve hic bir sey anlamaz insanlar
Cozum: Normal hizda hatta bi tik daha yavas gostermelisin ayarlari Insanlarin ayarlari bakmak icin videoyu durdurmalarina gerek kalmamali yani tam oraninda gereken hizda gostermelisin ki ayarlari insanlar durdurmadan'da goz ucuyla bakip bi goz atabilmeli
2. Video icinde adamin merak ettigi ayarlarda kac fps alacak sicaklik vs. ne olacak vs. diye merak ettigi kismi acmak icin zorlanir videoyu iyice incelemessi lazim
Cozum: Videolari bolumlere ayir Mesela Low Setting,Normal Setting,High Setting vs. diye bolumlere ayir Ayrica Mesela RTX Bir kart kullanacaksan RT ON / RT OFF Diye'de bolulere ayirmalisin vs.
Benim suan aklima gelenler bunlar bunlar disinda'da Kapak Fotografida Daha Cekici Seyler Olabilir Sahsen Kotu ve Ozensiz Yani bana tikla diye cekmesi lazim kapak fotografinin ozen goster