Neler Yeni

İlkbahar İndirimlerine oyun önerir misiniz?

Elein

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
Harcayacağım 1400 tl var sizce ne alayım? Elden Ring alınır mı?

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
emirhan

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elden ring kesinlikle oynanması gereken bir oyun
Hocam sormak istediğim şey Sekiro yu çok beğendim baya da oynadım fakat hiçbir dark souls oyunlarına öyle ciddi başlamadım devam edip bitirmedim. Şimdi bu oyunu alsam bitirir miyim onu bilmiyorum ayrıca ben böyle Sekiro daki parry sistemi varken takla at takla at muhabbetini pek sevmiyorum. Başka önerebileceğiniz bir oyun var mı?

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
emirhan
Hocam sormak istediğim şey Sekiro yu çok beğendim baya da oynadım fakat hiçbir dark souls oyunlarına öyle ciddi başlamadım devam edip bitirmedim. Şimdi bu oyunu alsam bitirir miyim onu bilmiyorum ayrıca ben böyle Sekiro daki parry sistemi varken takla at takla at muhabbetini pek sevmiyorum. Başka önerebileceğiniz bir oyun var mı?
oyundaki açık dünya keşif olayı çok güzel hikaye anlamında bir şey yok çok boss dövüşleri çok keyifli oluyor strateji yapmak vs benim oynadığım ilk souls oyunu elden ring 170 saatim var şuan halen farklı build ile oynuyorum arada önerebileceğim başka oyun ben resident evil 2 ve 3 aldım 11 dolara uncharted the last of us gow gibi oyunlarıda tercih edebilirsin ayrıca resident evil 7 ve village de alabilirsin

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
oyundaki açık dünya keşif olayı çok güzel hikaye anlamında bir şey yok çok boss dövüşleri çok keyifli oluyor strateji yapmak vs benim oynadığım ilk souls oyunu elden ring 170 saatim var şuan halen farklı build ile oynuyorum arada önerebileceğim başka oyun ben resident evil 2 ve 3 aldım 11 dolara uncharted the last of us gow gibi oyunlarıda tercih edebilirsin ayrıca resident evil 7 ve village de alabilirsin
Village aldım da oynayacak cesaret olmadığından saldım ortalarda saojdaıasojda Re ile aram pek iyi değil. Diğer oyunları oynadım last of us %60 falan oynadım alsam mı bilmiyorum köşede dursun diye de 900 tl köşede durmasın. Sanırsam alabileceğim bi Elden Ring var.

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
Manor Lords da alınabilir

Top Bottom