Hangi oyunları almalıyım?

Darfex

80+
Reaksiyon skoru
46
Cs de cephanelik ile 50 dolarlık bir skin düşürdüm şuan steam hesabımda 49 dolar var bu parayla ne alınır aklımda şunlar var
Assassin's Creed Odyssey - Gold Edition 12 dolar
baldurs gate 3 26 dolar
sizce bunlar alınır mı? aslında Elden Ring için indirim bekleyecektim ama baldurs gate de çok övülmüştü daha önce bu tarz bir oyun oynamadım önerileriniz neler?

Cs de cephanelik ile 50 dolarlık bir skin düşürdüm şuan steam hesabımda 49 dolar var bu parayla ne alınır aklımda şunlar var
baldurs gate 3 26 dolar
sizce bunlar alınır mı? aslında Elden Ring için indirim bekleyecektim ama baldurs gate de çok övülmüştü daha önce bu tarz bir oyun oynamadım önerileriniz neler?

AC Odyssey'de bunaltıcı derecede geniş bir harita ve seviye taraması var. Yani düşmanlar da seninle beraber güçleniyor. Bunu en fazla kısabiliyormuşsun ama ne kadar etkiliyor bilmiyorum.

AC Odyssey'de bunaltıcı derecede geniş bir harita ve seviye taraması var. Yani düşmanlar da seninle beraber güçleniyor. Bunu en fazla kısabiliyormuşsun ama ne kadar etkiliyor bilmiyorum.
peki elden ring mi yoksa baldurs gate 3 mü almak dahja mantıklı?

Baldur's Gate III'ü oynamadım bilmiyorum. He Elden Ring'i de seve seve oynadığım söylenemez. Souls oyunlarına yakınlığın yoksa Elden Ring alma. Baldur's Gate III, farklı bir tecrübe sunması açısından senin adına daha olumlu olabilir.

baldurs gate 3 26 dolar
Seversen kingdom come 2 alabilirsin

Baldur's Gate III'ü oynamadım bilmiyorum. He Elden Ring'i de seve seve oynadığım söylenemez. Souls oyunlarına yakınlığın yoksa Elden Ring alma. Baldur's Gate III, farklı bir tecrübe sunması açısından senin adına daha olumlu olabilir.
hiç souls oyunu oynamadım ama başlangıç için önerildiğini dumuştum.
Seversen kingdom come 2 alabilirsin
aslında düşündüm ilk oyun epicte var belki steame alabilirim ikisini de. orta çağ teması hoşuma giden bir tema peki önerir misiniz?

Baldur's Gate 3'ü ben beğenmiştim, diğerleeini bilmiyorum

H

aslında düşündüm ilk oyun epicte var belki steame alabilirim ikisini de. orta çağ teması hoşuma giden bir tema peki önerir misiniz?
Hocam normalde ets2 hariç Forza vesaire single takıldığım oyun yoktur fakat ilk oyununu ilk defa geçen aylarda oynadım sardı tavsiye ederim

H
Hocam normalde ets2 hariç Forza vesaire single takıldığım oyun yoktur fakat ilk oyununu ilk defa geçen aylarda oynadım sardı tavsiye ederim
gamepassden oynamıştım pek benlik değiller hocam.

Hocam baldurs gate 3 gerçekten kaliteli bir oyun oynadığım en iyi 3 oyun arasına girer öneriyorum elden ringi falan paylaşımlı olarak alabilirsin 60 TL'ye 5 oyun geliyor uygun oluyor sınırsız sende hesap
Bu arada bg3 beraber oynayabiliriz özelden yazarsan DC falan yardımcı olurum oyun hakkında merak ettiğin konuları falan

gamepassden oynamıştım pek benlik değiller hocam.
Anladım orta çağ seviyorum ben online dersen. Mordhau ama en iyisi bana göre chivalry 2 oyunu olur orta çağ temalı

Başlangıç için önerilmesi doğru. Rehber eşliğinde oynayabilirsin. Emin Çıtak'ın kanalını tavsiye ederim.

Souls like bosslarina mekanigine alışman için black myth wukong oynayabilirsin ölünce puanların gitmiyor ama bosslar falan zor baya kaliteli oyun Çinliler yapmış bu sefer

Geri