Neler Yeni

İlkokul Aşkımı Buldum Ama..

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Selamlar beyler, ilk okulda çok hoşlandığım bir kız vardı normalde kimseyi umursamayan hemen unutan birisiyim ama o gün aklıma takıldı, kızı araştırdım kızın ailesi kendisi adresi vs herseyi var anne babasınında numarasını buldum ablasının instasını bile buldum ama kızın ne instagramı var ne numarası var , ailesinin herşeyine sahibim fakat kıza nasıl ulaşacağımı bilmiyorum taktik verir misiniz? Size biraz ergence gelebilir evet fakat onunla konuşmayı gerçekten çok istiyorum ayrıca sapık felan değilim bilgileri nasıl bulduğumu sormayın :D

Not ; İlkokulun Üstünden 8 Yıl Felan geçmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erenay Pabuçcu
babasıyla konuş ... kişisiyle konuşabilir miyim diye yapabileceğin tek şey bu herhalde :blobdance:
Mesaj otomatik birleştirildi:

babasıyla konuş ... kişisiyle konuşabilir miyim diye yapabileceğin tek şey bu herhalde :blobdance:
Ya da ablasına yaz ablası iyi birisiyse en doğru karar bu olur

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ya da ablasına yaz ablası iyi birisiyse en doğru karar bu olur
Aklıma geldi ama buradaki insanlar çok yobaz , ters tepki verebilirler diye korkuyorum:(

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,554
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Adresi varsa bir gün "tesadüfen" kızın karşısına denk geleceksin konuşma başlatacaksın. Başka seçeneğin yok gibi gözüküyor.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adresi varsa bir gün "tesadüfen" kızın karşısına denk geleceksin konuşma başlatacaksın. Başka seçeneğin yok gibi gözüküyor.
Adresi bana yakın hatta hep geçtiğim yol üstünde fakat site olduğu için görmem zor gibi ya , ablasınada yazmayı düşünüyorum ama yanlış anlayabilir diye düşündüm , görsem direkt konuşurum zaten ama yıllardır hiç denk gelmedim :/

Az önce ablasına istek attım hocam bakalım belki kabul eder , kabul etmezsede mesaj atıcam

Son düzenleme:

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kızın ölümediğine eminsin değil mi?

Selamlar beyler, ilk okulda çok hoşlandığım bir kız vardı normalde kimseyi umursamayan hemen unutan birisiyim ama o gün aklıma takıldı, kızı araştırdım kızın ailesi kendisi adresi vs herseyi var anne babasınında numarasını buldum ablasının instasını bile buldum ama kızın ne instagramı var ne numarası var , ailesinin herşeyine sahibim fakat kıza nasıl ulaşacağımı bilmiyorum taktik verir misiniz? Size biraz ergence gelebilir evet fakat onunla konuşmayı gerçekten çok istiyorum ayrıca sapık felan değilim bilgileri nasıl bulduğumu sormayın :D

Not ; İlkokulun Üstünden 8 Yıl Felan geçmiş.
Ablası güzelse onlada konuşabilirsin(!) :D

Evinin yakınlarına git illaki görürsün yada ablasına sor işte konuşursunuz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,038
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler