Neler Yeni

İltahap nasıl geçer?

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Biri klavunat diğeri sefasol ama ikiside 1000 mg sadece marka farklı
anladım kesinlikle bunuda söyleyin. antibiotikler her grup bakteriye aynı etki etmiyor sende olan bakteri türüne etki etmemişler demekki yada vucudunda bu grup antibiotike direnç falan ola bilir. yorucu ve zor bi süreç ama sağlığın iç git baksınlar

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
anladım kesinlikle bunuda söyleyin. antibiotikler her grup bakteriye aynı etki etmiyor sende olan bakteri türüne etki etmemişler demekki yada vucudunda bu grup antibiotike direnç falan ola bilir. yorucu ve zor bi süreç ama sağlığın iç git baksınlar
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim bu hafta yine gidicem ve bunları söyleyeceğim

Arkkloz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kayra ŞEDİTOĞLU
İlgilendiği Kategoriler
donanım
Ayak baş parmağım batık olmuştu o tırnağı zar zor aldık fakat hala daha iltahap var dokununca açıyor ve şişkin bir hali var bu iltahap nasıl alınır ne kullanmalıyım daha önce doktora gittim 1000 mg antibiyotik verdi fakat bir işe yaramadı
bu durum banada oluyor şişen bölümü hafif kendine doğru çek ve bastır sivilce sıkar gibi ama tırnağın ile boşluk yarat o zaman boşalıyor ve 1 saate acı çok azalıyor arada yap geçiyor

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
yok sen antibiotikin etkisin söyleme karşıdaki yanlış anlaya bilir )))
2 kere gittiğini ve ilaçları söyle ))
Anladım dediğiniz gibi derim yine olmazsa ameliyat düşünüyorum doktor demişti zorunlu değil fakat ameliyat olursan rahat olur dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu durum banada oluyor şişen bölümü hafif kendine doğru çek ve bastır sivilce sıkar gibi ama tırnağın ile boşluk yarat o zaman boşalıyor ve 1 saate acı çok azalıyor arada yap geçiyor
Acımaz di mi😅

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
eger iltihap görünümlü bir yaraysa bu sefer tırnagızdan bir patoloji bulaşır ve sepsise kadar çok ciddi sorunlar çıkara bilir yapmayın lütfen

Arkkloz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kayra ŞEDİTOĞLU
İlgilendiği Kategoriler
donanım
Anladım dediğiniz gibi derim yine olmazsa ameliyat düşünüyorum doktor demişti zorunlu değil fakat ameliyat olursan rahat olur dedi

Acımaz di mi😅
acır ama o acı güzel oluyo ya :D

eger iltihap görünümlü bir yaraysa bu sefer tırnagızdan bir patoloji bulaşır ve sepsise kadar çok ciddi sorunlar çıkara bilir yapmayın lütfen
bendeki gibidir diye tahmin ediyorum tırnak batması sonuçta iltihap çıktıktan sonra iyice temzielmesi yeterli gibi iltihap görünümü deri hafif kırmzı ve sarı bir renkete ise eğer ayra gibiyse ben bilemem

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete

bendeki gibidir diye tahmin ediyorum tırnak batması sonuçta iltihap çıktıktan sonra iyice temzielmesi yeterli gibi iltihap görünümü deri hafif kırmzı ve sarı bir renkete ise eğer ayra gibiyse ben bilemem
Sivilce gibi olan yer beyaz kalan kısımlar kırmızı ve şiş

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa

iltihapsa haklısın değilse ciddi bir sorun olur eğer patlatmaya çalışırsa :)

Sivilce gibi olan yer beyaz kalan kısımlar kırmızı ve şiş
eğer beyazlık varsa acılde boşaltırlar onu biraz acır ama çok rahatlarsın gir steril yapsınlar

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim
Ayak baş parmağım batık olmuştu o tırnağı zar zor aldık fakat hala daha iltahap var dokununca açıyor ve şişkin bir hali var bu iltahap nasıl alınır ne kullanmalıyım daha önce doktora gittim 1000 mg antibiyotik verdi fakat bir işe yaramadı
Alternatif tıp uygula genelde ben öyle yaparım yani ilaç zaten kullan ama bunu desteklemek için de doğal yöntemler uygula mesela iltihap atıcı doğal taze çaylar veya o bölgeye bitkisel bandaj gibi👍 tabi bunları yapmadan önce içtiğiniz ilaçlarla çakışma oluyormu bunu öğrenin ona göre kullanın. Bu sizin günlük yaşantınızda konfor sağlar ağrıyı azaltır ve iyileşme sürecini biraz daha kısaltır.

Top Bottom