Neler Yeni

İmam Hatipte istemediğim zorunlu ders?

NightWish2434

80+ Silver
eğer dediğiniz gibiyse açığa falan geçmeye çalışın tabi son açıklamalardan sonra geçebilirmisinizz bilmiyorum
Açık okumak ne oluyor çok duydum hiç detay öğrenemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müezzin olmak ne zamandan beri dalga konusu olmuş bro
Sesim yaşıtlarima göre ince ve en ufak hata yapsam okurken dalga konusu olur. Tabi sınıflar karma oldu ama sınıfın çoğunluğu eski sınıfımdan

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Mat tde gibi klasik dersler gibi din bilmem neleri diye 3 - 4 ders var birinde evde aile bireylerinden biri ile cemaat yap namaz kıl video çek müezzin ol ezan oku (okulun içinde bu ikisi) gibi saçma saçma şeyler var.

-ara

Neden imam hatip seçtin demeyin

1- ergenlikte (özellikle sosyal medyadan feministlik öğrenmis erkek düşmanı) olan kızlar
2- evime yakındı (puanım herhangi bir Anadolu lisesine girecek kadar vardı)
3- Almanca zor geliyor zaten İngilizceyi öğrenemedim onu da öğrenemem. Arapça derseniz dinlemesemde geçiyorum. Ayrıca ingilizce derslerinde listening olayını hiç yaşamadım o yüzden okulumu seviyordum bir tık)

-devam

Ben bu saçma saçma uygulamalı şeyleri yapmak istemiyorum. Bunları nornalde seçmeli olarak yaptırmaları gerekmiyor mu? Eğer öyle değilse bile önce hoca anasını bacısını paylaşsın. Bunu şikayet felan edebilir miyim yada imam hatip olmayan erkek erkeğe Anadolu lisesi var mı?
Ben de ortaokulda imamhatip gittim yakın olduğundan bir de 5.sınıfta pilot okuldu. Saçma sapan resim, beden gibi dersler yok bazı dersler kısaltılmış haftada 14 ders İngilizce görüyorduk cidden baya katkısı olmuştu bana. Ama karma olmaması ve Kuran, Siyer gibi derslerin eklenmesi dışında normalden farkı yoktu. Hiç uygulamalı ders yapmamıştık. Lise farklıysa bilmiyorum

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
İlerleyen zamanlarda yasin suresini tekte ezber vermen gerekcek ve cuma veya vakit namazını sana kıldırtacaklar
Video falan istendiğine göre büyük ihtimal dediklerimi de yaptırırlar
Bu tür şeyler kötü değil tam tersi çok iyi ama insanın içinden gelmesi lazım bunlar yani isteyerek yapması lazım

Zechion

80+ Silver
1- ergenlikte (özellikle sosyal medyadan feministlik öğrenmis erkek düşmanı) olan kızlar
Hayatımda gördüğüm en boş, aptalca neden. Böyle kişileri "ergenlik" adı altına koyup kendi geleceğinizi böyle aptalca şeylerden dolayı yakmanız daha ergence.

NightWish2434

80+ Silver

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Mat tde gibi klasik dersler gibi din bilmem neleri diye 3 - 4 ders var birinde evde aile bireylerinden biri ile cemaat yap namaz kıl video çek müezzin ol ezan oku (okulun içinde bu ikisi) gibi saçma saçma şeyler var.

-ara

Neden imam hatip seçtin demeyin

2- evime yakındı (puanım herhangi bir Anadolu lisesine girecek kadar vardı)
3- Almanca zor geliyor zaten İngilizceyi öğrenemedim onu da öğrenemem. Arapça derseniz dinlemesemde geçiyorum. Ayrıca ingilizce derslerinde listening olayını hiç yaşamadım o yüzden okulumu seviyordum bir tık)

-devam

Ben bu saçma saçma uygulamalı şeyleri yapmak istemiyorum. Bunları nornalde seçmeli olarak yaptırmaları gerekmiyor mu? Eğer öyle değilse bile önce hoca anasını bacısını paylaşsın. Bunu şikayet felan edebilir miyim yada imam hatip olmayan erkek erkeğe Anadolu lisesi var mı?
nakil aldır imam hatip liseleri büyük saçmalıklar yapıyor

JSezar

80+ Silver
Aöl senin için

Top Bottom