Neler Yeni

İmei atılınca telefon sıfırlanır mı ?

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
normal şartlarda veri silinmez imei atarken programlar sadece root istiyor bu kadar sistem dosyasında yazılı imeiyi değiştiriyorsun yani verin silinmiyor.
not: bazı tellerin android sürümleri desteklemezse sürüm düşürmey gidilebilir belki o şekilde siliniz ama normal şartlarda silinmez
imei uçma durumları var resette imei uçtuğunu söyliyenler oldu hatta güncelleme bile yapınca imei uçtuğunu söyliyenler bile vardı. hangi teledon markasında ne durumda imei uçuyor bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes karan
normal şartlarda veri silinmez imei atarken programlar sadece root istiyor bu kadar sistem dosyasında yazılı imeiyi değiştiriyorsun yani verin silinmiyor.
not: bazı tellerin android sürümleri desteklemezse sürüm düşürmey gidilebilir belki o şekilde siliniz ama normal şartlarda silinmez
imei uçma durumları var resette imei uçtuğunu söyliyenler oldu hatta güncelleme bile yapınca imei uçtuğunu söyliyenler bile vardı. hangi teledon markasında ne durumda imei uçuyor bilmiyorum
Çok sagolun hocam

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

MiceS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Okan Alparslan
Telefon mi9t imail atıldığında bomboş bana geri verdiler resimlerimi PC ye atmıştım sıkıntı olması. Zaten Google driverdan rehberim geri geldi. Yani anliyacagin eline sıfır telefon veriyorlar

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

şahin doğan

80+ Platinum
Kendim 2 kere ayarlardan reset attım. Bişey olmuyor
2 imei şekli var diye biliyorum biri süreli imei diğeri cihazın içine normal imei gibi işliyorlar. kalıcı imei de sıfırlayınca gitmiyor sizinki gibi, ama süreli imei lerde sıfırlayınca gidiyor diye biliyorum. ( yanlışım var ise düzeltin lütfen )

Top Bottom