İmei atılınca telefon sıfırlanır mı ?

normal şartlarda veri silinmez imei atarken programlar sadece root istiyor bu kadar sistem dosyasında yazılı imeiyi değiştiriyorsun yani verin silinmiyor.
not: bazı tellerin android sürümleri desteklemezse sürüm düşürmey gidilebilir belki o şekilde siliniz ama normal şartlarda silinmez
imei uçma durumları var resette imei uçtuğunu söyliyenler oldu hatta güncelleme bile yapınca imei uçtuğunu söyliyenler bile vardı. hangi teledon markasında ne durumda imei uçuyor bilmiyorum

normal şartlarda veri silinmez imei atarken programlar sadece root istiyor bu kadar sistem dosyasında yazılı imeiyi değiştiriyorsun yani verin silinmiyor.
not: bazı tellerin android sürümleri desteklemezse sürüm düşürmey gidilebilir belki o şekilde siliniz ama normal şartlarda silinmez
imei uçma durumları var resette imei uçtuğunu söyliyenler oldu hatta güncelleme bile yapınca imei uçtuğunu söyliyenler bile vardı. hangi teledon markasında ne durumda imei uçuyor bilmiyorum
Çok sagolun hocam

Telefon mi9t imail atıldığında bomboş bana geri verdiler resimlerimi PC ye atmıştım sıkıntı olması. Zaten Google driverdan rehberim geri geldi. Yani anliyacagin eline sıfır telefon veriyorlar

Kendim 2 kere ayarlardan reset attım. Bişey olmuyor
2 imei şekli var diye biliyorum biri süreli imei diğeri cihazın içine normal imei gibi işliyorlar. kalıcı imei de sıfırlayınca gitmiyor sizinki gibi, ama süreli imei lerde sıfırlayınca gidiyor diye biliyorum. ( yanlışım var ise düzeltin lütfen )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,553
Üyeler
175,066
Son üye
expact
Geri