Neler Yeni

İmei kaydı acılacak mı?

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Sonsuza kadar acılmıcaksa kaçak bi şekilde acılır mı meraktan soruyom diyelim acıldı bi kaçak olmayan sekilde actırmaktan fark ı olacak mı şimdiden tşk

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İphonelarda yazılım kayıt olmuyor diye biliyorum.
Yazılım derken imei mi kas ettiniz eger kast ettiğiniz imei ise imei kayıt ettirmek kapandı ben bu kapanma suresi sonsuza kadar devam eder mi? yoksa su tarihte acılırmı diye soruyom eger iki şekildede olmuyorsa kaçak yollardan acabiliyırmuyuz ve acılıyorsa normal yani bu imei kayıt kapanmadan once actıgımız vakitle bu zaman ki kaçak actırma ile arasında herhangi bi fark oluyor mu

şahin doğan

80+ Platinum
Yazılım derken imei mi kas ettiniz eger kast ettiğiniz imei ise imei kayıt ettirmek kapandı ben bu kapanma suresi sonsuza kadar devam eder mi? yoksa su tarihte acılırmı diye soruyom eger iki şekildede olmuyorsa kaçak yollardan acabiliyırmuyuz ve acılıyorsa normal yani bu imei kayıt kapanmadan once actıgımız vakitle bu zaman ki kaçak actırma ile arasında herhangi bi fark oluyor mu
O olay pandemi nedeni ile TR'de kalan yabancılar için gelmişti artık açılmaz.

qParadox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yasin Birgin
Yanlış Bilgilendirme
Kacak yollardan actırabılıyorsun iphonelerde 500tl direnc kayıt yapıyorlar.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom