Yardım IMEI Kaydı

duffL

80+
Reaksiyon skoru
0
Redmi 6A bir cihazım var 1 yıl önce Azerbaycan dan aldım ve şuan IMEI kaydını 30 Mayısta biteceğini söyleyen bir mesaj alıyorum bunu yaşayanlar genellikle evlerindeki eski telefonlarının IMEI numaralarının yeni telefona geçirmişler bu yasal mı yani bunu yapmak mantıklımı çünkü yeni bir IMEI almak 1500 TL diye biliyorum bir şey daha benim IMEI kaydım bitince telefon tamamiyle mi kapanıyor yoksa sadece iletişime mi kapanıyor cevap verip ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

Redmi 6A bir cihazım var 1 yıl önce Azerbaycan dan aldım ve şuan IMEI kaydını 30 Mayısta biteceğini söyleyen bir mesaj alıyorum bunu yaşayanlar genellikle evlerindeki eski telefonlarının IMEI numaralarının yeni telefona geçirmişler bu yasal mı yani bunu yapmak mantıklımı çünkü yeni bir IMEI almak 1500 TL diye biliyorum bir şey daha benim IMEI kaydım bitince telefon tamamiyle mi kapanıyor yoksa sadece iletişime mi kapanıyor cevap verip ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Eski bir telefonun IMEI'sini geçir telefona. Yasal mı değil mi bilemem ama bunu yaptı diye başına bir şey geleni görmedim.

Bir şey olmaz yapabilirsin fakat şöyle bir durum var mesela 4.5 G almak istiyorsun, başvuru yapıp mesaj attığında bu telefon desteklemiyor diyor. Çünkü telefonu eski bir telefon olarak görüyor. 4.5G kullanabilir misin bilmem.

Pekala önerebileceğiniz bir uygulama varmı diğer telefonun IMEI sini benim telefona geçirebileceğim benim bir bilgim yok da.

Geri