Neler Yeni

İmei Kayıt Ücreti 20.000TL Oldu🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yurt dışı iPhone'lar tarihe karışmış oldu dostlar. Sonunda hayalimiz gerçek oldu, Peki sizin dusunceniz nedir? TURKİYE YUZYİLİ🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🔥🔥🔥🔥

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Yurt dışı iPhone'lar tarihe karışmış oldu dostlar. Sonunda hayalimiz gerçek oldu, Peki sizin dusunceniz nedir? TURKİYE YUZYİLİ🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🔥🔥🔥🔥

DUYANLARAAAAA DUYMAYANLARAAAA SORANLARAAAA SORMAYANLARAAAAA
DOLAR 40 TL OLSADAAAA BİZZZ REİSİİİ ÇOK SEVİYORUZZZZZ (!)

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Bu işin başında dövizin dışarı çıkmasını kesmek için telefon vergilerini yükselttiler ama iş bilmedikleri için yurtdışını hesaba katmadılar. Şimdi onun da önünü anca kesiyorlar.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reisten devam, Reis yoksa ülke yok devlet yok!

Bu arada 2 yıl içinde Avrupa Birliği vatandaşı oluyorum.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reisin ...ünün Gılı olayımmmmmm
Çok abartıyosunuz ya zam yapmıs alt tarafı bu arada hamburgdan selamlar
A.S. abim
Bu işin başında dövizin dışarı çıkmasını kesmek için telefon vergilerini yükselttiler ama iş bilmedikleri için yurtdışını hesaba katmadılar. Şimdi onun da önünü anca kesiyorlar.
Reisten devam, Reis yoksa ülke yok devlet yok!

Bu arada 2 yıl içinde Avrupa Birliği vatandaşı oluyorum.
Allahçı Komünist parti sağolsun
Bi tek kulağımızın arkası kaldı :ddd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şahlanmanın sonu, gerisin geri devrilmek olur.
Daha beter olsun

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Bu arada bir şey soracağım pasaporta kayıt yaptırılan cihazların kullanıcısının hattının da kendisinin olmasının gerekiyormuş. Eğer böyleyse bu insanlar telefonu satarken nasıl satıyorlar? Kullanan varsa cevap verebilir mi?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu arada bir şey soracağım pasaporta kayıt yaptırılan cihazların kullanıcısının hattının da kendisinin olmasının gerekiyormuş. Eğer böyleyse bu insanlar telefonu satarken nasıl satıyorlar? Kullanan varsa cevap verebilir mi?
1 yıl içinde ülkeye giriş yapmış birinin pasaportuna kayıt ediliyor diye biliyorum. Herhangi biri. Ayrıca E sim var bir çok insan o şekilde kullanıyor

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
1 yıl içinde ülkeye giriş yapmış birinin pasaportuna kayıt ediliyor diye biliyorum. Herhangi biri. Ayrıca E sim var bir çok insan o şekilde kullanıyor
btk'nın sitesinde kullanılacak hattın pasaporta kayıt edilen kişinin üstüne olması gerektiği yazıyor. E-sim olayı zaten kayıt yaptırılmadan da olmuyor mu?

Top Bottom