Neler Yeni

IMEI Kayıt Ücreti 6091TL Geçmiş Olsun 😔

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Kiraya neye göre zam yapılır önce onu öğren sonra gel konuşalım
Biliyorum ama olay asgariye zam yapılması ya da kiraya zam yapılması değil avrupaya bi bak bakalım son 10 yılda ne kadar fiyat değişikliği olmuş gider ya da gelir kısmında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen bunları öğrendiğinde gel sabaha kadar konuşalım

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
İlave olarak arkadaş diğer zamlardan tefe tüfeden bahsetmemiş kira zammından bahsetmiş spesifik olarak o konuya yorum yaptım ama genele de yayabilirsin

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,497
İsim
Hakanbey
easycepten 1 yıl garantili mi note 10 lite aldım sıfır seviyesinde çizksiz 10 gündür kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım sıfırı 8k civarında 4k ya satın aldım hemde 4 taksitle :) mis gibi TR ürünü bence denemelisiniz baya uygun cihazlar geliyor.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
6100 lira ne ya, tüm harçlara vergilere %100den fazla zam gelecek diyorlarlardı bu ilki herhalde ehliyet falan alacaklar acele etsin 8 10k falan olur bu oranlarla.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
6100 lira ne ya, tüm harçlara vergilere %100den fazla zam gelecek diyorlarlardı bu ilki herhalde ehliyet falan alacaklar acele etsin 8 10k falan olur bu oranlarla.
Evet gelecek bence pasaporta da zam gelecek yakındır

Bergee

80+ Silver
Verginizi ayrı sizi ayrı paranızı ayrı ....... Paranın köpeği olmuş bir devlete sahibiz Allah bunları başımızdan en kısa zamanda alsın inşAllah amin!!!!

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Verginizi ayrı sizi ayrı paranızı ayrı ....... Paranın köpeği olmuş bir devlete sahibiz Allah bunları başımızdan en kısa zamanda alsın inşAllah amin!!!!
Devlet deme knka devlet bizim hükümet de iktidar de biz varsak. Devlet var bunlar kim oluyor

Bergee

80+ Silver

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Devlet değilde, hükümet desek daha doğru olur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şuan devlet bunlar ne yazık ki...
Bu parti meselesi filan değil gelen bişey yapacak mı hiç sanmıyorum bize borç bıraktılar napalim diyip duracaklar bunlarda kaldıkça takmaya devam edecek olan güzel ülkemin vatandaşına garibanına oluyor

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Top Bottom