Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,380
OKSİJEN VERGİSİ İS COMİNG...
O kadar da değilOKSİJEN VERGİSİ İS COMİNG...
100₺ ye IMEI attım Poco X3 Pro ya 1 yıldır kullaniomYurt dışı iPhone'lar tarihe karışmış oldu dostlar. Sonunda hayalimiz gerçek oldu, Peki sizin dusunceniz nedir? TURKİYE YUZYİLİ
bende ilçe emniyet git vs gibi uyarı verdi bu ne alakaaSen ve ben gibi bir binlercesi yüklenince normal
3 yıl sonra o zorunluluk kalkıyor satan ya kayıtsız ya da imei repair ile satıyorBu arada bir şey soracağım pasaporta kayıt yaptırılan cihazların kullanıcısının hattının da kendisinin olmasının gerekiyormuş. Eğer böyleyse bu insanlar telefonu satarken nasıl satıyorlar? Kullanan varsa cevap verebilir mi?
ben 2 sene önce 250tl ye yaptırdım nasıl 100 tl100₺ ye IMEI attım Poco X3 Pro ya 1 yıldır kullaniom![]()
Sır3 yıl sonra o zorunluluk kalkıyor satan ya kayıtsız ya da imei repair ile satıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben 2 sene önce 250tl ye yaptırdım nasıl 100 TL
10 temmuz değil miydi7 Temmuz 23:59 a kadar diyordu bir yerde. Yarın olmaz sanırım.
one plus 9 pro almştı arkadaşım kayıtlı 10 bineCanavar gibi de tel.
umarım sistemsel bir hatadır. Cihaz yada giriş çıkış bilgilerinle ilgili bir sorun da olabilir. tekrar bilgilerini kontrol etbende ilçe emniyet git vs gibi uyarı verdi bu ne alakaa
Bu gün yaptırdın yaptırdın yarına şansın kalmaz14pro max almıstım elimde patladı acaba önden harcı yatırsam yarında cıkıs giriş yapcam ne olur ki