AhmetCan-
80+
- Reaksiyon skoru
- 186
Her şeye geliyor hocam Zam Tekel Sigaraya geldi 5 TLÖğrenci pasaportunu ben de merak ediyorum zam gelir mi acaba?
Her şeye geliyor hocam Zam Tekel Sigaraya geldi 5 TLÖğrenci pasaportunu ben de merak ediyorum zam gelir mi acaba?
O yüzden ağırlaştırılmalı. Geçenlerde video görmüştüm adamlar otobanı kapatıyor halay çekip arabaya biniyor. Bu tarz olaylarda arabayı trafikten men edip ehliyete de el koymak ve para cezası vermek lazım. Yurtdışında da ağırdır zaten trafk cezalarıHarç Parasına zam gelmeden alayım3250 TL şuanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapacak bir şey yok Türkiye Burası hocam Kullanmayı bilen beceren yok aynı afedersiniz e**ek gibi geliyorlar trafik de sabır vs yok direkt kavga maalesef
Yıllık bazda fazlası gelir.Maaşlara %58 zam gelecek mi acaba
Drift i Kapalı Trafik de kimse olmadığı yerde yaparsın yap Ama gece gece tesisatla Gece gece halay çekiyorlar utanmadan. her şeyin adabı var Yurtdışında Çok ağır hapis ceza hatta ülkeden bile sınır dışı ediyorlarO yüzden ağırlaştırılmalı. Geçenlerde video görmüştüm adamlar otobanı kapatıyor halay çekip arabaya biniyor. Bu tarz olaylarda arabayı trafikten men edip ehliyete de el koymak ve para cezası vermek lazım. Yurtdışında da ağırdır zaten trafk cezaları
Ben kalmadım ya tekte geçtim hepsini ayrı ayrı ehliyetlerBende kaldım geçen Park la dubayı hallettim Stop ettirdim basit bir hata 2.ciye Sınav a başlıcam Kasım 13 ünde hayırlısı tekte almak istiyorum bu sefer.
OohHer şeye geliyor hocam Zam Tekel Sigaraya geldi 5 TL
Aradaki makası kapatıyorlar herhalde ,20k bile biraz kar ettiriyordu. Artık o da olmaz.Laiklik Elden Gideyaahh
20 bin TL iken bile alınmıyordu artık hayal dahi edilemeyecek
Yine alan alıyor valla 100 bin de olsa alırlar bizimkilerOoh![]()
Zam öğrenci pasaportuna ne zaman gelir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aradaki makası kapatıyorlar herhalde ,20k bile biraz kar ettiriyordu. Artık o da olmaz.