Neler Yeni

İmei Sorgulamada İmalat Yoluyla Kayıtlı Yazıyor?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba Ben Trendyol Üzerinden Samsung A21s Telefon Aldim Ama İmei Sorguladığmda İmalat Yoluyla Kayıt Edilmiş Yazıyor İmei Telefonun İsmi Modeli Uyuşuyor Ama İmalat Yoluyla Kayıtlı Demesi Aklımı Karıştırdı Bu telefona İmei mi Atılmış Cevabinizi Bekliyorum

Resmi İnceleyebilirsiniz.
Cihaz büyük ihtimal Türkiye'de montaj yapıldığı için İmalat yoluyla yazıyor. Samsung A52 kullanıyorum ve bende de aynı yazıyor.
Sorun yok normal bir durum.
Cihaz Türkiyede üretilmiyorki :) ithalat yoluyla kayıt edildi yazicak zaten
Bazı cihazlar Türkiye'de montaj yapılıyor ve İmalat yoluyla kayıt yazıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuz Sürücü
Telefon imei Sorgulama yaptım ama kaçak çıktı ne yapmalıyım.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Normalde ithalat yoluyla yazması gerekiyor baya bir iphone aldım ikinci el ve hepsini sorgularken bu şekilde yazıyordu. Büyük ihtimal IMEI ile alakalı bir sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde ithalat yoluyla yazması gerekiyor baya bir iphone aldım ikinci el ve hepsini sorgularken bu şekilde yazıyordu. Büyük ihtimal IMEI ile alakalı bir sorun var.
Fakat bu ıphone cihazlar için geçerli senin telefonun hakkında bilgi sahibi değilim.

burczrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burçkan zorlu
arkadaşlar herkese merhaba 1 hafta önce samsung galaxy s20 aldım imei atılmış cihaz root yapılmıs magisk filen yuklenmıs cihazın arkasında kendi imeili yazıyor sorguladıgımda ithalat yoluyla getirilmiş cihaz yazıyordu ama ıthalat yoluyla yazdıgını gorunce aklım karıştı böyle bir durumla karşılasan oldumu hıc guncelleme olayından dolayı orjınal gıbı kullanmak ıstıyorum sızce nasıl bır yol ızlemem gerekıyor

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
arkadaşlar herkese merhaba 1 hafta önce samsung galaxy s20 aldım imei atılmış cihaz root yapılmıs magisk filen yuklenmıs cihazın arkasında kendi imeili yazıyor sorguladıgımda ithalat yoluyla getirilmiş cihaz yazıyordu ama ıthalat yoluyla yazdıgını gorunce aklım karıştı böyle bir durumla karşılasan oldumu hıc guncelleme olayından dolayı orjınal gıbı kullanmak ıstıyorum sızce nasıl bır yol ızlemem gerekıyor
Kendi konunuzu açın. Bu konuda tartışılan "imalat"la sizde çıkan "ithalat" alakasız.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Hayır IMEI atılmış olsaydı farklı telefonun marka modeli yazardı. Ayrıca imalat demek üretim demek. Yani üretilirken kayıt edilmiş. Bu ne demek; fabrika çıkışlı kayıtlı demek. Yani dert edecek bir şey yok. Hayırlı olsun telefonun.
hocam konuyu hortlattım ama benim cihazımdada ithalat yoluyla yazıyor yurt içimi benim cihazım yani

Top Bottom