Neler Yeni

İmza ile 1. Dönem notu 2.döneme geçirilebilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed emin
Merhaba, ben 10. sınıf öğrencisiyim. Fen lisesinde okuyorum. Deprem bölgesindeyim bir arkadaşımdan bir duyum aldım doğruluğunu sormak için konu oluşturuyorum. Arkadaşım bana, eğer okula imza verilirse 1. dönem notunu 2.döneme geçiyorlar dedi. Ben de 10. sınıfın 2. dönemine gitmek yerine TYT'ye çalışmaya başlayayım dedim. Bu doğru mu? Bilgili insanlar yazsın ve net cevap verin. Teşekkürler.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Böyle saçma şey ilk kez duydum

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
normalde böyle bir olay yok ama depremden dolayı yeni çıktıysa bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korona dönemindeykende varmış normal durumda böyle bir şey yok

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Merhaba, ben 10. sınıf öğrencisiyim. Fen lisesinde okuyorum. Deprem bölgesindeyim bir arkadaşımdan bir duyum aldım doğruluğunu sormak için konu oluşturuyorum. Arkadaşım bana, eğer okula imza verilirse 1. dönem notunu 2.döneme geçiyorlar dedi. Ben de 10. sınıfın 2. dönemine gitmek yerine TYT'ye çalışmaya başlayayım dedim. Bu doğru mu? Bilgili insanlar yazsın ve net cevap verin. Teşekkürler.
2.dönem size olmazsa depremden dolayi zaten herkese yüksek not vereceklerdir illaha ki bana corana döneminde oldu 8.sınifta uzaktan eğitim vardi herşeye 95-100 girdiler

şahin doğan

80+ Platinum
Deprem bölgesinde devam zorunluluğu yok. Notlarda 1. dönem ile aynı olur mantıken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed emin
kardeşim sen niye girdin şimdi araya Matt murdack yukarıda belirttim zaten bilgin varsa yaz yoksa yazma kardeşim

şahin doğan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed emin
10 il için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adana da var kardeş

Top Bottom