İmzamdaki sistem ne kadar eder?

mesela ben size 67k fiyat çıkarmısım üstüne b580 geldiginde onunda fiyatını koydugunda kasa edicegi rakam 77 k sende gidiceksin 80k ya ilan verip pazarlıkla satabilirsen gayet güzel sistem toplanır
Ekran kartı.islemci ne olur mesela?

Thermaltake'in o fanlarına olumlu bakmıyordum ama iyi duruyor hım düşünülür, prism 4 de iyi duruyor ama işte aynaları birleşik değil rgb çizgileride birleşik değil. TL fan söndürmüş hepsini :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramleri ne zaman beyaz yapıyoruz hocam?
Bende fan bakıyorum beyaz ama lian li bana saçma pahalı geliyor ya thermalright alıcam heralde

Bende fan bakıyorum beyaz ama lian li bana saçma pahalı geliyor ya thermalright alıcam heralde
Alternatif iyi olur yada temudan daha uyguna prism IV pro reverse fan yada normal fandan alabilirsin

yeni alacagınızmı yoksa bu sistemde işlemci ve ekran kartınımı satıcaksın
Ekran kartını yeni sipariş ettim elime gelmedi daha işlemci ve ekran kartını satıp ne alabilirim ki? Gerçi iade edersem kayıpsız ücret iadesi yaparlar bana ekran kartında

yeni alacagınızmı yoksa bu sistemde işlemci ve ekran kartınımı satıcaksın
Direk sistemi satsam mesela ekipman dahil klavye olarak elimde şuan Havit kb904l var bu arada guncellemedim imzada. Nasıl bir sistem alınır o bütçe ile?

Alternatif iyi olur yada temudan daha uyguna prism IV pro reverse fan yada normal fandan alabilirsin

Ekran kartını yeni sipariş ettim elime gelmedi daha işlemci ve ekran kartını satıp ne alabilirim ki? Gerçi iade edersem kayıpsız ücret iadesi yaparlar bana ekran kartında

Direk sistemi satsam mesela ekipman dahil klavye olarak elimde şuan Havit kb904l var bu arada guncellemedim imzada. Nasıl bir sistem alınır o bütçe ile?
9700x + 9070xt rahat çıkar yada 7800x3d ile 9070xt

9800x3d nin edecegi rakam 18.500-19.000 bin tl zaten sıfırı 21 isteyen 2-3k verir sıfını alır

b580 de iade gelse 11 gelir 2 si 30 eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,088
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri