Neler Yeni

İnancınızı rahat ifade edememek.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Arkadaşlar selam. Ailem din konusunda muhafazakar değil ancak dinine bağlı insanlar. Ben sorgulama aşamasındayım ve açıkçası şu an henüz hangi yönde bir inanca sahip olacağım hakkında karar vermedim. Ailem daha bu sabah cuma namazına gitmem için baskıda bulundu ama içimden gelmiyor ve gitmedim. Oturup onlara böyle bir süreçte olduğumu anlatamıyorum çünkü tepki göstereceklerini biliyorum. Nasıl davranmalıyım sizce ? Sadece öneri istiyorum büyük ihtimalle uygulayamam dediklerinizi. Konunun altına boş yapacak olanlar yazmasın lütfen.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dediklerimizi uygulayamayacaksan neden öneri konusu açtın? Bu durumda ne yapmamız gerekiyor?
Eğer öneri istiyorsan derim ki dediklerini sahteden yapıver kimseyle tartışmaya girme üstelik ailenle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Arkadaşlar selam. Ailem din konusunda muhafazakar değil ancak dinine bağlı insanlar. Ben sorgulama aşamasındayım ve açıkçası şu an henüz hangi yönde bir inanca sahip olacağım hakkında karar vermedim. Ailem daha bu sabah cuma namazına gitmem için baskıda bulundu ama içimden gelmiyor ve gitmedim. Oturup onlara böyle bir süreçte olduğumu anlatamıyorum çünkü tepki göstereceklerini biliyorum. Nasıl davranmalıyım sizce ? Sadece öneri istiyorum büyük ihtimalle uygulayamam dediklerinizi. Konunun altına boş yapacak olanlar yazmasın lütfen.
Usta bende öyle bı aşamadan geçtim şöyle soylyim gerçekten aklında olan soruların hepsinin cevabı İslam'da var buna emin olabilirsin aklında varsa takılan soru sorabilirsiniz

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediklerimizi uygulayamayacaksan neden öneri konusu açtın? Bu durumda ne yapmamız gerekiyor?
Eğer öneri istiyorsan derim ki dediklerini sahteden yapıver kimseyle tartışmaya girme üstelik ailenle.
Uygulamam demedim büyük ihtimalle uygulayamam dedim. Bunu okuyup bu sana saçma geldiyse konuya öneri yazmayabilirsin. Sizden öneri isteyip yapamayabilme ihtimalimi söylüyorum sadece. Önerin için teşekkür ederim ayrıca. Ben de tartışmaya girmekten çekiniyorum istemiyorum daha doğrusu.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anladığım dediklerine yapma demek istedin böyle yaparsa ve eninde sonunda ailesi onu fark edince ailesi ile arası daha çok açılmayacak mı ki?

Eğer dediklerini sahte olarak yapacaksa da ne anlamı kaldı zaten.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Usta bende öyle bı aşamadan geçtim şöyle soylyim gerçekten aklında olan soruların hepsinin cevabı İslam'da var buna emin olabilirsin aklında varsa takılan soru sorabilirsiniz
Bunun için buradan konuşmak yetmez hocam. Forumdan konuşarak hiçbir şeye ikna olmam. Zaten dediğim gibi henüz karar aşamamı tamamlamadım bu o kadar kısa bir süreç değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladığım dediklerine yapma demek istedin böyle yaparsa ve eninde sonunda ailesi onu fark edince ailesi ile arası daha çok açılmayacak mı ki?

Eğer dediklerini sahte olarak yapacaksa da ne anlamı kaldı zaten.
Bir anlamı olması için sahte olarak yap dediğini sanmıyorum. Sadece ailemin inanç yönümü farketmemesi için söyledi sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Bunun için buradan konuşmak yetmez hocam. Forumdan konuşarak hiçbir şeye ikna olmam. Zaten dediğim gibi henüz karar aşamamı tamamlamadım bu o kadar kısa bir süreç değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir anlamı olması için sahte olarak yap dediğini sanmıyorum. Sadece ailemin inanç yönümü farketmemesi için söyledi sanırım.
Instagram dan ulaşabilirsiniz bana evertyhings

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Namaz konusunda haddime değil ama bir tavsiye verebilirim. Zamanım biraz kısıtlı o yüzden tam okuyamadım.
Namaz Konusunda yavaş yavaş 1 vakit (Siz secin bunu) başlıyabilirsiniz Mesela.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Namaz konusunda haddime değil ama bir tavsiye verebilirim. Zamanım biraz kısıtlı o yüzden tam okuyamadım.
Namaz Konusunda yavaş yavaş 1 vakit (Siz secin bunu) başlıyabilirsiniz Mesela.
Kılmaya karar versem rekat sayısı hiç önemli değil.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
herkesin aklındaki sorular farklıdır benim tavsiyem araştırma yaparken çok yönlü bir araştırma yapman bir ateistten bir agnostikten deistten müslmandan hristiyandan museviden onların araştırmalarından yararlan hepsinden

• Muhteşem
Reaksiyonlar: NeeK

Berke Fitness

80+ Bronze
Benim babam da ateist olduğu için ben de sorgulama aşamasını geçip ateist olduğumu ifade etmemde bir sorun yaşamamıştım. Tavsiyem inancını ailene söylememendir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
herkesin aklındaki sorular farklıdır benim tavsiyem araştırma yaparken çok yönlü bir araştırma yapman bir ateistten bir agnostikten deistten müslmandan hristiyandan museviden onların araştırmalarından yararlan hepsinden
Merak etme usta 2 dene boyunca sırf bu konuyu araştırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,762
Üyeler
166,619
Son üye
adonia
Top Bottom