JkarZz
80+
Dahası
Outemu değil content marka switchleriİnca kendisi demişti, ama tam emin değilim.
Outemu değil content marka switchleriİnca kendisi demişti, ama tam emin değilim.
Ee?Outemu değil content marka switchleri
Biri outemu biri content bence fark varEe?
Ne fark var arada.
Sencesi bencesi yok.Biri outemu biri content bence fark var
Anlamadım? Outemu oldupunu idda etmişsin fakat content marka switch kullanılıyor bende bunu belirttim somut kanıt derken anlayamadım.Sencesi bencesi yok.
Somut kanıtın var mı??
Bu mesajına yanıt vermiştim.Anlamadım? Outemu oldupunu idda etmişsin fakat content marka switch kullanılıyor bende bunu belirttim somut kanıt derken anlayamadım.
ben empousa 1 kullanıyorum gayet memnunum sadece 2 rengi bozuldu onun dışında outemu olduğu için bazı tuşlarda çınlama varHerkese merhaba klavye sanırım outemu switch kullanıyormuş.
Sorum Outemu Brown Switchlerde Red Switch gibi basmama takılma işlememe gibi sorunlar var mıdır?
Inca IKG-451 Empousa II
Öncelikle konuşmak için konuşmuşsun ikiside farklı markalar . A3 türkçenle haksız olduğun tartışmaya girmemeye çalış derim ve cevapladığım bu mesajını bidaha okumanı tavsiye ederim xD. Bence fark yok dediğimi hatırlıyamadım pekBu mesajına yanıt vermiştim.
Arasında"bence" fark yok demişsin de say bakalım neleri farkı değil.