Neler Yeni

INCA Sayesinde 646 TL lik bir klavyemi kazandım?

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
ilk denememle kazandım ben de bana da e posta geldi. e posta gelmeyen arkadaşların çoğu vpn kullanıp aynı şahsa çark çevirdiğinden gitmemiş. 10 e postayla şansını deneyen var :D ben olsam direk sistemden banlarım öyle kişileri. herkese 1 hediye klavye abi fazlasında gözü olana yedirmemek lazım. ip adersiyle ev adresiyle zaten kimliğinizi adresinizi belli ediyorsunuz arkadaşlar :)

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
ilk denememle kazandım ben de bana da e posta geldi. e posta gelmeyen arkadaşların çoğu vpn kullanıp aynı şahsa çark çevirdiğinden gitmemiş. 10 e postayla şansını deneyen var :D ben olsam direk sistemden banlarım öyle kişileri. herkese 1 hediye klavye abi fazlasında gözü olana yedirmemek lazım. ip adersiyle ev adresiyle zaten kimliğinizi adresinizi belli ediyorsunuz arkadaşlar :)
TR'de olmaz o. Türkiyede herkes aynı ip de :D.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
TR'de olmaz o. Türkiyede herkes aynı ip de :D.
cihazların mac adresi de var bu arada :) bir ton şey var açıkçası kimliğini belli eden. şüphelenmeleri bile yeterli.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Öyle bir şey olsa eposta göndermezler değil mi? Bence ürünü gönderecekler fakat herkese değil bazı arkadaşlara eposta gelmemiş gelmeyen kişilere göndermezler gelen kişilere gönderirler
bana geldi klavyeyi kazandınız diye mail ve telefon numarası vermişler mailde inşallah gönderirler

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
cihazların mac adresi de var bu arada :) bir ton şey var açıkçası kimliğini belli eden. şüphelenmeleri bile yeterli.
Mac adresinden tam olarak bulunmaz. Şüphenelirler orası doğru ancak kimlik bulurlar kısmı yanlış.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
Mac adresinden tam olarak bulunmaz. Şüphenelirler orası doğru ancak kimlik bulurlar kısmı yanlış.
ustam kimliğin bulunamaması bile göndermemeleri için yeterli :D her neyse işte inşallah gözü fazlasında olmayan, ihtiyacı olan bütün kardeşlerimize gönderirler :)

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öyle bir şey olsa eposta göndermezler değil mi? Bence ürünü gönderecekler fakat herkese değil bazı arkadaşlara eposta gelmemiş gelmeyen kişilere göndermezler gelen kişilere gönderirler
Dostum o maili bir insan yazmıyor onu söyleyeyim. Otomatik gönderilen bir mail.
Ona bakılırsa VPN ile çeviren, Whatsapp hattından ürününü istediğinde spam olarak yaptığınızdan dolayı vermiyoruz dedikleri kişilere de eposta geliyor ;)

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Dostum o maili bir insan yazmıyor onu söyleyeyim. Otomatik gönderilen bir mail.
Ona bakılırsa VPN ile çeviren, Whatsapp hattından ürününü istediğinde spam olarak yaptığınızdan dolayı vermiyoruz dedikleri kişilere de eposta geliyor ;)
O zaman bazı kişilere eposta gelmeme sebebi nedir?

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
pazar günü çalışmıyorlar wp profiline bakarsanız anlarsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana geldi tebrikler kazandınız diye
Size de gelmiş olabilir bana da geldi fakat mail gelmeyen kişilerde varmış

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Banada ilk denememde çıktı,forumda en az 20 kişi gördüm kazanan büyük ihtimal sistemde bug var,yarın belli olacak her şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,296
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom