Neler Yeni

İnce Hesap 25.000₺ Sistem

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Anakart giriş seviye X570, termal soğutması ona rağmen başarılı. Güç beslemesi aşırı OC yapmayacağınızı var sayıp yeterli olur diye düşünüyorum. Ancak bu seviyede bir PC için giriş seviye olmasaymış iyimiş.
PSU ve sıvı soğutma kesin özelleştirilmeli. İlk seçenekler olmamalı yani değiştirince de fiyatı artıyor, ama ilk seçenekte gelen sıvı soğutma ile PSU olmaz.
Ekran kartı muhteşem, işlemci karşılar. Ancak her şey bunlardan ibaret olmaz.
Ben SSD'yi de değişirdim. Samsung olanı seçmeniz halinde daha iyi ve uzun ömürlü bir seçenek olur.

Hamza2343

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
kuzucuklarım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart giriş seviye X570, termal soğutması ona rağmen başarılı. Güç beslemesi aşırı OC yapmayacağınızı var sayıp yeterli olur diye düşünüyorum. Ancak bu seviyede bir PC için giriş seviye olmasaymış iyimiş.
PSU ve sıvı soğutma kesin özelleştirilmeli. İlk seçenekler olmamalı yani değiştirince de fiyatı artıyor, ama ilk seçenekte gelen sıvı soğutma ile PSU olmaz.
Ben SSD'yi de değişirdim. Samsung olanı seçmeniz halinde daha iyi ve uzun ömürlü bir seçenek olur.
İşte Sıkıntı Tam Burda Patlıyor
Sence Ben Hiç Özelleştirme Yapmadan Valorant Kaç Fps Alırım 2k Da

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
İşte Sıkıntı Tam Burda Patlıyor

Sence Ben Hiç Özelleştirme Yapmadan Valorant Kaç Fps Alırım 2k Da
Özelleştirme yapsanız da yapmasanız da aynı FPS'i alırsınız. (Aynı hız ayarlarında tabii ki, OC yapılınca fark ortaya çıkar)
PSU ve sıvı soğutma diğer seçenekler ile alınmalı bu sistem. Özellikle performanslı bir PC olacağı için bu ikisinin değişmesi olmazsa olmaz diyebilirim.

Hamza2343

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
kuzucuklarım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelleştirme yapsanız da yapmasanız da aynı FPS'i alırsınız. (Aynı hız ayarlarında tabii ki, OC yapılınca fark ortaya çıkar)
PSU ve sıvı soğutma diğer seçenekler ile alınmalı bu sistem. Özellikle performanslı bir PC olacağı için bu ikisinin değişmesi olmazsa olmaz diyebilirim.
Ya Bi Baktımda Bu İnce Hesaptaki Sisteme Bin basıyor Şuna Bi Bakın Size Zahmet https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-nvme-m2-ssd-rtx3080-oyun-bilgisayari-p-40618

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert

f0ze

80+ Silver
Dahası