Neler Yeni

İnce hesap arıza iade deyişim

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
isa oztas
Arkadaşlar 6 ay önce apu sistem aldım hiç bi sıkıntısı yoktu,
Bugun ramime baktım kutusunda 3200chz yazıyor yotube vidio izledim 3200chz çekmek icin
Biyostan xmp yi açtım sonda bilgisayar açılmadı sonea bende bios su sıfırlamak için bios bilini cıkardım yine çalışmadı sonra ramleri deyiştirdi, tekek denedim hiç bi türlü olmadı iade talebi yolladım yarın yolucam acaba iade veya arızayı kabul ederlermi yoksa kulanıcı hatası derlermi 3 yıl garantisi var

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
6 ay geçtiyse iade kabul etmeyeceklerdir. Belki parça değişimi olur ya da tamiri ama iade olacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
isa oztas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha özür iade olmaz tabii ki neden oyle birsey yazdım ama parca deyisimi olur kesin demi çok endiseleniyorum ailemde masraf çıkarmak istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Keşke hemen yollamadan önce bi konu açsaydınız belki düzeltirlerdi. Çok nadir bence ramin bozulması.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ha özür iade olmaz tabii ki neden oyle birsey yazdım ama parca deyisimi olur kesin demi çok endiseleniyorum ailemde masraf çıkarmak istemiyorum

Eğer yaptığın şey senlikse kesin bir şey söyleyemeyeceğim. Belki daha bilgili olan vardır. Net konuşmak istemem.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
iade yapmazlar. Kullanıcı hatası.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Şuan pc evde yarın yolucam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamir ederlermi ?
tamir edilcek bir şey yok. Bios sıfırlayacaktınız. Cmos pinlerini bulup ssıfırlayın biosu. Rehberler mevcut bunun için piyasada bol bol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
yardım123
Şuan pc evde yarın yolucam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamir ederlermi ?
bios pilini çıkarttıktan sonra uzun süre bekledin mi?(5-10 dakika) Pili çıkartır çıkartmaz yerine takarsan bios sıfırlanmaz, ve pili çıkarttığında kasayı prizden çektiğine emin ol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
isa oztas
Tum kabloları çıkarıp bios pilini cikardim 2 dk bekledim 15 dk filan beklemedim

Top Bottom