İnce hesap cuma indirimleri!

CWBozoK

80+
Reaksiyon skoru
67
Az önce girdim bakayım ne var diye. Bildiğiniz üzere ince hesapta geri sayım ile satışa konacak ürünler çıkıyor. Ürünleri gezerken fiyat bilgisi 22 de açıklanacak ürün satışa çıkmadan tükenmiş. 😁
Sizlerle paylaşmak istedim.
2022-05-2720.52.392052240956431623933.jpg

Ürün stoğa eklenmedi diye öyle. Satışa çıkmadan önce stoğa gelecek.

1 TL olan ürünlerde de 300 stok olmadığını herkes biliyor.

Bizde biliyoruz öyle bir konu olduğunu ama bu konunun ana konu ile alakası ne?
Güzel kardeşim buradakiler biraz iletişim sorunlu o yüzden anlaşamadınız. Bu indirimler her cuma oluyor. Sen sanırım ilk kez karşılaşmış heyecanlanmışsın. Bu düzdenli gerçekleşiyor. Bu yüzden bunun üzerine anakonu var. Gelişmeleri oradan aktarmak gerekiyor. İyi forumlar..

Güzel kardeşim buradakiler biraz iletişim sorunlu o yüzden anlaşamadınız. Bu indirimler her cuma oluyor. Sen sanırım ilk kez karşılaşmış heyecanlanmışsın. Bu düzdenli gerçekleşiyor. Bu yüzden bunun üzerine anakonu var. Gelişmeleri oradan aktarmak gerekiyor. İyi forumlar..
Öncelikle uslübüna dikkat et uyarı yapıldığı için karşındaki insanlara böyle bir hakarette bulunamazsın.

Ürün belli oldu. Bence 1x8 teforce Ram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stoktan belli

Arkadaşlar 1998 yılından beri internet kullanan bir insanım. Ana konu nedir ne değildir biliyorum. Ama benim konumun ana konu ile alakası yok. Tartışacak bir durumda yok. Sakin olalım. Konunun tadını çıkartalım. Herkes görüşünü belirtebilir bir sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri