Waxen
80+ Silver
Dahası
Kankam çürük çarık çıkabilir ama tüketici kanunu var postacıdan kargoyu almadan kontrol edersen hiç bi sıkıntı olmaz
o kontrol olayını hiçbir zaman yapamadım ya genelde kargocu yola koyulmuş oluyor hani böyle ürünlerin sağlamlığının tam kontrolü için sanırım kargocuyu rehin almak gerekebilir Sonuç olarak haklısın tüketici kanunu kısmında, ama o mağduriyete girip o prosedüre girmeyi kim ister ki ?Kankam çürük çarık çıkabilir ama tüketici kanunu var postacıdan kargoyu almadan kontrol edersen hiç bi sıkıntı olmaz
Hayır, kargo gelince adama bakıosun eline bakıosun kutuda veya kargo poşetinde her hangi bir yırtık veya darbe varmı diye, varsa imza atmadan geri yolluosun (tutanak falan tutuluyor sanırım).o kontrol olayını hiçbir zaman yapamadım ya genelde kargocu yola koyulmuş oluyor hani böyle ürünlerin sağlamlığının tam kontrolü için sanırım kargocuyu rehin almak gerekebilir Sonuç olarak haklısın tüketici kanunu kısmında, ama o maduriyete girip o prosedüre girmeyi kim ister ki ?
Umarım ürünü bi hevesle bekleyen kişinin başına gelmezHayır, kargo gelince adama bakıosun eline bakıosun kutuda veya kargo poşetinde her hangi bir yırtık veya darbe varmı diye, varsa imza atmadan geri yolluosun (tutanak falan tutuluyor sanırım).
imzamımı kırptın uleKankam çürük çarık çıkabilir ama tüketici kanunu var postacıdan kargoyu almadan kontrol edersen hiç bi sıkıntı olmaz
Kırptım kanka Bayrak hepimizin dayanamadım aldımimzamımı kırptın ule
yarasınKırptım kanka Bayrak hepimizin dayanamadım aldım
Aga kargocu gelince imzayı atmıcan alıcan kargoyu açıcan bakıcan sonra imzayı atıcan ben hep öyle yapıyorum. Geçen avize aldım onada baktım 2 tane taşı kırık geldi tutanak tuttum geri gönderdim.o kontrol olayını hiçbir zaman yapamadım ya genelde kargocu yola koyulmuş oluyor hani böyle ürünlerin sağlamlığının tam kontrolü için sanırım kargocuyu rehin almak gerekebilir Sonuç olarak haklısın tüketici kanunu kısmında, ama o mağduriyete girip o prosedüre girmeyi kim ister ki ?
Dostum hayırlı olsun soru işaretleri git gide kalkıyor bu sayede kasanın toplanması talebin var mıydı ? öyle bir talebide gerçekleştiriyorlar mı acaba gaming gecesi ürünlerindeBen pc yi ordan dizdim 3 hafta önce kutularda filan sıkıntı yoktu kargoyu kargo şubesın gidip elden aldım hiç bi üründe sıkıntı olmadı taktım kullanıyorum foto altta bayada karım oldu ekran kartını görüyorsunuz
Teklonoji sanş isi yayıncılar da bunun reklamını yapıyor guvenebikriisn benceArkadaşlar konuyu tam olarak hangi başlık altında açmam gerektiğini seçemediğimden dolayı buraya açıyorum bilmeden yanlış açtıysam kusura bakmayın.
Konuya gelecek olursak, ne zamandır devam ettiğini ve ne zaman biteceğini bilmediğim ancak 03.04.2020 tarihi itibariyle gözüme batan bir olayı sizlerle paylaşıyor ve aynı zamanda danışıyorum. Malum sitede belirli bir gün ve saatte bilgisayar bileşenleri indirimleri oluyor.
Ben kendimce bu indirim başlamadan yaklaşık 1 saat önce bir analiz yaptım. Bir sistem toplama gibi düşünerek yola çıktım bu işe gerçekten kendimce kafa yordum. Seçili ürün listeleri bulunuyordu ben kendime göre seçip baktığım ürünlerin analizlerini yaptım ve başlıklar halinde sizinle net olarak paylaşıyorum.
İşlemci: Amd Ryzen5 3600x Anakart:Asus Prime B450m-k SSD:WDBlueSN500 250GBnvme2 Ram:TUFYellow(2x8GB)3600MHzCL19 Ekran Kartı:Asus GeForce RTX 2060 Super ROG-STRIX-RTX2060S-256Bit Psu:Corsair VS550 CP-9020171-EU 550W 80+ İncehesap indirimsiz fiyatı: 1744,25tl İncehesap indirimsiz fiyatı: 658tl İncehesap indirimsiz fiyatı: 475tl İncehesap indirimsiz fiyatı: 732tl İncehesap indirimsiz fiyatı: 4.757tl İncehesap indirimsiz fiyatı: 509tl itopya genel fiyatı:1731tl itopya genel fiyatı:650tl itopya genel fiyatı:690tl Bulunamadı itopya genel fiyatı:4.716tl itopya genel fiyatı:491tl vatan genel fiyatı:1916tl vatan genel fiyatı:667tl vatan genel fiyatı:612tl Bulunamadı vatan genel fiyatı:4.950tl vatan genel fiyatı:369tl indirimli İncehesap fiyatı: 1500tl indirimli İncehesap fiyatı:530tl indirimli İncehesap fiyatı:319tl indirimli İncehesap fiyatı:609tl indirimli İncehesap fiyatı:3.450tl indirimli İncehesap fiyatı:350tl
Şimdi gelin sizlerle bu ürünlerin indirimli fiyatını toplayalım; İşlemci+Anakart+SSD+Ram+EkranKartı+Psu = 6.758 tl
İtopya Genel Fiyatıyla Toplamı (ram fiyatı indirimli fiyat kabul edilerek)=8.887 tl
Vatan Genel Fiyatıyla Toplamı (ram fiyatı indirimli fiyat kabul edilerek)=9.123 tl
Arkadaşlar görüyorsunuzki yaptığım analizde fiyat farkı net şekilde ortada. Esas merak ettiğim konuya gelecek olursak, bu ürünlerin bazılarında 30 stok bazılarında 20 bazılarında 35 gibi stok sayıları mevcutken düşük meblağda olan ürünlerin tüketilmesi dakikalar aldı. Şimdi size soruyorum bu olay ne kadar gerçekçi ve güvenilir ? Bu şekilde alışveriş yapan arkadaşlarımız olduysa bu konu başlığı altında olayın aslını veya görünmeyen yüzünü en azından beni aydınlatarak anlatırsa çok sevinirim çünkü eğer gerçekten teşhir ürünleri satılmıyor ve sıfır olan ürünlerse bunlar sizce nasıl bir yol izlenmelidir ?
Kendimce vakit ayırarak yaptığım analizi sizlerle paylaşarak sizin fikir ve düşüncelerinizi almak istedim. ( Gerçekten yorucu oldu bu postu yazmak )
Saygılarımla,
evet talep ettim amaDostum hayırlı olsun soru işaretleri git gide kalkıyor bu sayede kasanın toplanması talebin var mıydı ? öyle bir talebide gerçekleştiriyorlar mı acaba gaming gecesi ürünlerinde