yazdım zaten en kısa süre içerisinde bilgilendirme sağlayacağız yazdılarTek seferde almışsın birlikye tek kolide gelmesi lazımdı ya unutuldu yada stokta yok. Mesajla bildir bnce bi skntı var kesin
nerde yazıyor o kargo poşetinin üzerine baktım öyle bir şey yazmıyorGelen kargoda tek ürün mü yazıyordu 2 ürün mü
aradım hatta 2 parça farklı depolardan gönderildiği için aynı anda gelmeyebilir dendi banaTek seferde almışsın birlikye tek kolide gelmesi lazımdı ya unutuldu yada stokta yok. Mesajla bildir bnce bi skntı var kesin
bekle bakalım biraz daha ozmn dostum.yazdım zaten en kısa süre içerisinde bilgilendirme sağlayacağız yazdılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nerde yazıyor o kargo poşetinin üzerine baktım öyle bir şey yazmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aradım hatta 2 parça farklı depolardan gönderildiği için aynı anda gelmeyebilir dendi bana
İncehesapta 2 depo var benim bildiğim birincisi Şişli de diğeri Kavacıkta olması lazım. Dedikleri şey doğru olabilir beklemekten başka yapacak bir şey yok.aradım hatta 2 parça farklı depolardan gönderildiği için aynı anda gelmeyebilir dendi bana
yalnız 12 gündür kargoya bile verilmemiş anakartım normal bir durum mu buİncehesapta 2 depo var benim bildiğim birincisi Şişli de diğeri Kavacıkta olması lazım. Dedikleri şey doğru olabilir beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Stok yoksa tedarik sürecinde olabilir.yalnız 12 gündür kargoya bile verilmemiş anakartım normal bir durum mu bu