İnce Hesap Gaming Gecesinden Aldığım Anakart Gelmedi

Kneeford

80+
Reaksiyon skoru
164
İşlemci elime ulaştı fakat anakartım hala gelmedi üstelik 11 gün geçmesine rağmen anakartım kargoya verilmemiş hala sanırım tablodan onu anladım doğrumudur ?

Ekler

• dd.webp
    dd.webp
    47.7 KB · Hit: 126
Tek seferde almışsın birlikye tek kolide gelmesi lazımdı ya unutuldu yada stokta yok. Mesajla bildir bnce bi skntı var kesin

Gelen kargoda tek ürün mü yazıyordu 2 ürün mü

Tek seferde almışsın birlikye tek kolide gelmesi lazımdı ya unutuldu yada stokta yok. Mesajla bildir bnce bi skntı var kesin
yazdım zaten en kısa süre içerisinde bilgilendirme sağlayacağız yazdılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelen kargoda tek ürün mü yazıyordu 2 ürün mü
nerde yazıyor o kargo poşetinin üzerine baktım öyle bir şey yazmıyor

aradım hatta 2 parça farklı depolardan gönderildiği için aynı anda gelmeyebilir dendi bana

Son düzenleme:
yazdım zaten en kısa süre içerisinde bilgilendirme sağlayacağız yazdılar

nerde yazıyor o kargo poşetinin üzerine baktım öyle bir şey yazmıyor

aradım hatta 2 parça farklı depolardan gönderildiği için aynı anda gelmeyebilir dendi bana
bekle bakalım biraz daha ozmn dostum.

İncehesapta 2 depo var benim bildiğim birincisi Şişli de diğeri Kavacıkta olması lazım. Dedikleri şey doğru olabilir beklemekten başka yapacak bir şey yok.

İncehesapta 2 depo var benim bildiğim birincisi Şişli de diğeri Kavacıkta olması lazım. Dedikleri şey doğru olabilir beklemekten başka yapacak bir şey yok.
yalnız 12 gündür kargoya bile verilmemiş anakartım normal bir durum mu bu

stokta olmayan bir malı neden satıyorlar dolandırıcılığa girmiyormu bu benim paramı alıp kullanmasını çevirmesini biliyorlar

Stokta yoktur hocam. Klasik bahaneler
1. Başka depoda kargo kotasına takıldı.
2. Kargodadır yarına gelir.
3.bu gün depoya sordum kesin yarın gönderilecek.
4.depoya ulaşmakta zorluk yaşıyorum ben sizi arıyacağım ( aramadı).
5.covid yüzünden cok yoğunuz.
Halbu ki ellerinde olmayan stoksuz ürün satıyorlar. Sahte fatura kesiyorlar.

Edit siparişimin üzerinden tam 40 gün geçti ve ürün bugün elime ulaştı benim acelem olmadığı için pek sorun etmedim ama huzursuz oldum yinede. Bu siteden alışveriş yapacaklar 2 kere düşünsün bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,005
Üyeler
173,752
Son üye
L1ebert
Geri