Kendiniz sistem toplama imkanınız var mı?Arkadaşlar selamlar genelde MMORPG oynuyorum, sizce fiyat performans olarak bu kasa nasıldır? İncehesap güvenilir mi?Alıntıyı görüntüle
fiyata göre iyi gibi geldi banaKendiniz sistem toplama imkanınız var mı?
Toplayabilirim ama parçaları nasıl birleştirim çok bilmiyorum ama yardımcı olmak istersen sevinirimKendiniz sistem toplama imkanınız var mı?
Hocam bilmediğimden soruyorum eğer sizin attığınız gibi toplasam 54.400 civarına geliyor ve benim attığım sistemden daha mı iyi?![]()
Inno3d N50702-12d7x-195064n Geforce Rtx5070 Twin X2 Oc 12gb 192bit Gddr7 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Inno3d N50702-12d7x-195064n Geforce Rtx5070 Twin X2 Oc 12gb 192bit Gddr7 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.n11.com
![]()
AMD Ryzen 7 9700X 3.80GHz 8 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
COLORFUL BATTLE AX B650M-WHITE WIFI V15 DDR5 7600MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alıntıyı görüntüle
Site S!nerji.
![]()
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Bilgisayar Kasası Siyah Fiyatları ve Özellikleri
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.n11.com
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital White
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.www.gaming.gen.tr
vay be psu kaliteli , ana kart fena değil sistemdeki tek kusur ramler ilk defa random bir hazır sistemde psu ve ana kart orta kaliteArkadaşlar selamlar genelde MMORPG oynuyorum, sizce fiyat performans olarak bu kasa nasıldır? İncehesap güvenilir mi?Alıntıyı görüntüle
sistem hakkinda yotum degilde site hakkinda yorum yapiyorum gayet guvenilir ve sorunsuz bir site kendimde uzun suredir deneyimliyorum.Arkadaşlar selamlar genelde MMORPG oynuyorum, sizce fiyat performans olarak bu kasa nasıldır? İncehesap güvenilir mi?Alıntıyı görüntüle