Neler Yeni

İnce hesap hazır sistemde ödeme sorunu

Teemo222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Durmaz
İncehesap ödeme sorunu
merhabalar incehesaptan h ttps://www.incehesap.com/phantom-xt-gold-webtekno-fiyati-46902/
+750 w psu
+ Asus TUF B450M-Plus Gaming AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Gaming Anakart
+ 1 tb m2 ssd James Donkey

bu sistem 9505 tldi gece çalıştığım iç.in zar zor parayı denkleştirip almaya çalıştım kartta 7.700 limit vardı kalanını banka kartından yapacaktım (çoklu kart ile ödeme) ama sistem kartı kabul etmedi banka kartı olmuyıormuş, neyse ben havele yapım deıdm sıparişi oyle yaptım uyudum. öğlen aradım dedim sorun oldu kalanını kredi kartı ile yapsam olur mu olmaz dedıelr parayı karta yatırıp tek kart veya havele yapabilirsiniz dediler.
neyse bende parayı yatırdım tek karttan yapacaktım bu sefer sisteme baktım 9.800 olmus. ama benm profilde 9.500 eft onayı beklyor aradım o fiyattan kartla ödeyemem mi yok dediler zam yapılmıs bir kere falan neyse baktım çözüm odaklı değiller 512 gb' m2sdd'e düşürdüm bende sistemi öyle aldım 9385 tl'ye. sabah 7.30 da uyudum öğlen 12de kaltkım 300 tl için çözüm üretmediler. 6 taksit yaptım vade farkı ıle 9700 buldu bldu güzel sistem ama burukluk var iiçimde bakakım ne zamana elime ulaşır .
sistem için eleştiri yapabilirseniz sevinirim askere gidip geleceğim 6 ay sonra, daha da fiyatlar artmadan alim dedim. bu sistemin ömrü kaç yıl olur sizce?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    57.1 KB · Hit: 82
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,554
Üyeler
159,021
Son üye