İNCE HESAP HEDİYE ÜRÜNÜ SİLME!!!!!

Reaksiyon skoru
8
Bu akşam incehesap.com'dan Nemesis 10100 adlı hazır sistemi satın aldım. Ürünün yanında gamepower Ranger 7.1 kulaklık hediyesi vardı. Ödeme yapana kadar kontrol ettim 0 TL hediye olarak gözükmekteydi. Ödemeyi yaptıktan sonra ürün silindi. Siparişim detaylarına girdiğimde kulaklık hediyem gözükmüyor.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-01-09 at 5.51.04 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-09 at 5.51.04 PM.jpeg
    97.2 KB · Hit: 60
  • WhatsApp Image 2021-01-09 at 8.07.04 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-09 at 8.07.04 PM.jpeg
    287.1 KB · Hit: 42
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2.1 MB · Hit: 47
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    124.9 KB · Hit: 54
Bu akşam incehesap.com'dan Nemesis 10100 adlı hazır sistemi satın aldım. Ürünün yanında gamepower Ranger 7.1 kulaklık hediyesi vardı. Ödeme yapana kadar kontrol ettim 0 TL hediye olarak gözükmekteydi. Ödemeyi yaptıktan sonra ürün silindi. Siparişim detaylarına girdiğimde kulaklık hediyem gözükmüyor.
Sistemi akşam kaçta aldınız ?

22.00 da başladı diye biliyorum ben o kulaklık hediyesi olayı.
Elimde sipariş öncesi fatura yazan kısımda bile fotoğrafı var kredi kartı ödemesi yaparken yani. Ödemeyi yaptıktan sonra sipariş takip kodu geliyor veya incehesabın sitesinde siparişlerim kısmına geldiğimde sadece kasa gözüküyor kulaklık yine gözükmüyor. Şikayet vardan da şikayette bulundum. Pazartesi günüde telefonla arayacağım hediye ettikleri kulkalık 500 tl

Elimde sipariş öncesi fatura yazan kısımda bile fotoğrafı var kredi kartı ödemesi yaparken yani. Ödemeyi yaptıktan sonra sipariş takip kodu geliyor veya incehesabın sitesinde siparişlerim kısmına geldiğimde sadece kasa gözüküyor kulaklık yine gözükmüyor. Şikayet vardan da şikayette bulundum. Pazartesi günüde telefonla arayacağım hediye ettikleri kulkalık 500 TL
arayın sorun hocam

Satış sözleşmesine yazmışlar, göndermek zorundalar. Göndermezlerse THH'ye verin.

Geri