İnce hesap hyperion alınır mı

daha iyisini bulursun bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

modart al niye hem nvdia daha gucsuz ama islemcisi guclu

Ryzen 5500 almam l3 ön belleği aşırı vasat o yüzden tercihin ya 5600 ya da 12400f olsun derim

daha iyisini bulursun bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

modart al niye hem nvdia daha gucsuz ama islemcisi guclu
Max nvidia fanboyu 2 segment daha altta grafik kartı var ayrıca 500tl daha pahalı kasası daha kötü işlemcisi daha iyi olabilir ama rx 6650xt ye yetişemez hiçbir şekilde kusura bakmayın ama saçma cevap

Max nvidia fanboyu 2 segment daha altta grafik kartı var ayrıca 500tl daha pahalı kasası daha kötü işlemcisi daha iyi olabilir ama rx 6650xt ye yetişemez hiçbir şekilde kusura bakmayın ama saçma cevap
haha haha amd kullanıyorum şanslı değilsen sorun yaşarsın amd de
ben sorun yaşamıyorum ama arkadasimin wattman hatalarına ben çozum buluyorum

gelip sey yazsa patlarım

"wattman hata degıl koruma"

evet koruma yanlis biglilendirme yemiyim simdi

Dediğin gibi çözüm buluyorsun yani çözümü var çok basit çözümü wattmanin 6700xt kullanıyorum sıfır sorun

siz nası çozum urettibiz hocam anlatirmisiniz işime yarayabilir
Wattman hatasının bir suru farklı çeşidi var çözümleri de farklı o yüzden mesela sadece bildirim olarak gelen wattman ayarları sıfırlandı bildirimi var en sorunsuz bu ama OYUNDAYKEN ekran kartı sürücüsü zaman aşımına uğradı hatası var bunların çoğu doğru driveri kurunca cozuluyo çoğu kişide sorunsuz driver recommended olan 22.5.1 dir ben şuan 22.8.2kullaniyorum o da sorunsuz ama önemli şeylerden biri yeni sürümü kurmadan eski sürümü ddu ile kaldırmaktır bu wattman ayarları sıfırlandı bildirimi de genelde sistem düzgün kapatılmamasindan dolayı gelen bir bildirimdir

gelip sey yazsa patlarım

"wattman hata degıl koruma"

evet koruma yanlis biglilendirme yemiyim simdi
6000 serisinde çevremde wattman alan yok bende almadım boş konuşcağına fanboyluktan vazgeç

Geri