Neler Yeni

İnce hesap pc toplama sihirbazı

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Dostlar bilgisayar montajı bilmiyorum parçalara bişey olur yapamam diyede korkuyorum sizce İncehesap pc toplama şeysinden pc almam mantıklı olur mu parçalara 100 150 tl fazladan fiyat koyuyorlar yoksa hepsini ayrı ayrı alıp bi yere mi montajlatmalıyım ne önerirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Kojimo
Dostlar bilgisayar montajı bilmiyorum parçalara bişey olur yapamam diyede korkuyorum sizce İncehesap pc toplama şeysinden pc almam mantıklı olur mu parçalara 100 150 TL fazladan fiyat koyuyorlar yoksa hepsini ayrı ayrı alıp bi yere mi montajlatmalıyım ne önerirsiniz
Pc montajlamak o kadar basit ki, tecnopatın 3-4 tane detaylı toplama videosunu izle, çok rahat toplarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ailemde ya yapamazsan nolucak falan filan diyorlar onlarda montajlı halini almamı istiyorlar bilemiyorum kablolaların içinde kaybolursam diye korkuyorum
Pc montajlamak o kadar basit ki, tecnopatın 3-4 tane detaylı toplama videosunu izle, çok rahat toplarsın.

Maraed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emir Demir
hocam ailemde ya yapamazsan nolucak falan filan diyorlar onlarda montajlı halini almamı istiyorlar bilemiyorum kablolaların içinde kaybolursam diye korkuyorum
Ben yerinizde olsam 100 200 tl verip vatandan alırım,ve vatanda montajlanıyor diye biliyorum.İnce hesapın teknik servisinin pek iyi olduğunu düşünmüyorum.

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Dostlar bilgisayar montajı bilmiyorum parçalara bişey olur yapamam diyede korkuyorum sizce İncehesap pc toplama şeysinden pc almam mantıklı olur mu parçalara 100 150 TL fazladan fiyat koyuyorlar yoksa hepsini ayrı ayrı alıp bi yere mi montajlatmalıyım ne önerirsiniz
Vatan bilgisayar montajını yapıp windows denem surumu kuruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O pc toplama sihirbazından toplamayın fiyatlar kazık çıkıyor. Olmadı Vatan'a falan gidin veya bilen birine toplatın ama PC toplamak zor değil merak etmeyin.
hocam ona baktımda tüm parçaları ben alsam ak akçeden vs vatana götürsem toplarlar mı parasını versem sadece toplatmak için götürsem parçaları toplamazlar bence ya demi

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam ona baktımda tüm parçaları ben alsam ak akçeden vs vatana götürsem toplarlar mı parasını versem sadece toplatmak için götürsem parçaları toplamazlar bence ya demi
Vatan topluyor diye biliyorum. Eğer işi bilen bir yakınınız varsa ona da yaptırabilirsiniz.

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
O pc toplama sihirbazından toplamayın fiyatlar kazık çıkıyor. Olmadı Vatan'a falan gidin veya bilen birine toplatın ama PC toplamak zor değil merak etmeyin.
vatan toplamıyor zorla ısrar ettim parasını vereyim dedim yapmıyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Vatan topluyor diye biliyorum. Eğer işi bilen bir yakınınız varsa ona da yaptırabilirsiniz.
bi arayıp sorayım hocam olmadı akakçeden parça parça alırım hepsini götürüp vatanda montajlattırırım her türlü daha ucuza gelir İncehesap 1500 tl lik ryzen 3600 a 1850 tl fiyat biçiyor her parçaya en az 150 200 koyuyorlar harbi kazık yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatan toplamıyor zorla ısrar ettim parasını vereyim dedim yapmıyolar
aaaahhhh kalbiiimmmmm

Top Bottom