Neler Yeni

İnce hesap pc toplama sihirbazı

Reaksiyon skoru
197
Dostlar bilgisayar montajı bilmiyorum parçalara bişey olur yapamam diyede korkuyorum sizce İncehesap pc toplama şeysinden pc almam mantıklı olur mu parçalara 100 150 tl fazladan fiyat koyuyorlar yoksa hepsini ayrı ayrı alıp bi yere mi montajlatmalıyım ne önerirsiniz

Dostlar bilgisayar montajı bilmiyorum parçalara bişey olur yapamam diyede korkuyorum sizce İncehesap pc toplama şeysinden pc almam mantıklı olur mu parçalara 100 150 TL fazladan fiyat koyuyorlar yoksa hepsini ayrı ayrı alıp bi yere mi montajlatmalıyım ne önerirsiniz
Pc montajlamak o kadar basit ki, tecnopatın 3-4 tane detaylı toplama videosunu izle, çok rahat toplarsın.

hocam ailemde ya yapamazsan nolucak falan filan diyorlar onlarda montajlı halini almamı istiyorlar bilemiyorum kablolaların içinde kaybolursam diye korkuyorum
Pc montajlamak o kadar basit ki, tecnopatın 3-4 tane detaylı toplama videosunu izle, çok rahat toplarsın.

hocam ailemde ya yapamazsan nolucak falan filan diyorlar onlarda montajlı halini almamı istiyorlar bilemiyorum kablolaların içinde kaybolursam diye korkuyorum
Ben yerinizde olsam 100 200 tl verip vatandan alırım,ve vatanda montajlanıyor diye biliyorum.İnce hesapın teknik servisinin pek iyi olduğunu düşünmüyorum.

Dostlar bilgisayar montajı bilmiyorum parçalara bişey olur yapamam diyede korkuyorum sizce İncehesap pc toplama şeysinden pc almam mantıklı olur mu parçalara 100 150 TL fazladan fiyat koyuyorlar yoksa hepsini ayrı ayrı alıp bi yere mi montajlatmalıyım ne önerirsiniz
Vatan bilgisayar montajını yapıp windows denem surumu kuruyor

O pc toplama sihirbazından toplamayın fiyatlar kazık çıkıyor. Olmadı Vatan'a falan gidin veya bilen birine toplatın ama PC toplamak zor değil merak etmeyin.
hocam ona baktımda tüm parçaları ben alsam ak akçeden vs vatana götürsem toplarlar mı parasını versem sadece toplatmak için götürsem parçaları toplamazlar bence ya demi

hocam ona baktımda tüm parçaları ben alsam ak akçeden vs vatana götürsem toplarlar mı parasını versem sadece toplatmak için götürsem parçaları toplamazlar bence ya demi
Vatan topluyor diye biliyorum. Eğer işi bilen bir yakınınız varsa ona da yaptırabilirsiniz.

O pc toplama sihirbazından toplamayın fiyatlar kazık çıkıyor. Olmadı Vatan'a falan gidin veya bilen birine toplatın ama PC toplamak zor değil merak etmeyin.
vatan toplamıyor zorla ısrar ettim parasını vereyim dedim yapmıyolar

Vatan topluyor diye biliyorum. Eğer işi bilen bir yakınınız varsa ona da yaptırabilirsiniz.
bi arayıp sorayım hocam olmadı akakçeden parça parça alırım hepsini götürüp vatanda montajlattırırım her türlü daha ucuza gelir İncehesap 1500 tl lik ryzen 3600 a 1850 tl fiyat biçiyor her parçaya en az 150 200 koyuyorlar harbi kazık yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vatan toplamıyor zorla ısrar ettim parasını vereyim dedim yapmıyolar
aaaahhhh kalbiiimmmmm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,755
Üyeler
173,416
Son üye
Starrx