- En İyi Cevap
- 26
SSD'yi 160 TL daha vererek G2 Plus yapmanızı öneririm.Ekstra bir ekleme yaptınız mı bende alacağım da direk bu özelliklerle mi alayım
SSD'yi 160 TL daha vererek G2 Plus yapmanızı öneririm.Ekstra bir ekleme yaptınız mı bende alacağım da direk bu özelliklerle mi alayım
teşekkür ederim başkada bir şey eklemeye gerek yok herhaldeM2 SSD değiştirebilir G2 Plus 160TL farkla.
Ben kasayı beyaz olanla değiştim ayrıca ekstra 700 TL verip anakartı da Asus EX-B660M-V5 D4 ile değiştirmek mantıklı bana soracak olursan, garantiye kaçmak için de Güç Kaynağını 190 TL farkla Xigmatek ile değiştirebilirsin.Ekstra bir ekleme yaptınız mı bende alacağım da direk bu özelliklerle mi alayım
Yayın için nvidia tercih etmen senin için daha sağlıklı olur.Sistem ileriye dönük geliştiribilir mi? Yayın actırır mı?
hocama re4 ü nereden verecekler steamdan mıValla ben de onu düşündüm satmaya kalksan bile bence 1-1.5k rahat bırakır, hesabını yapıyorum sistem çıktığından beri. Parça kalitesi çok iyi. Ayrıca yanına bir de RE4 veriyolar 800-900 TL'lik oyun Allah bereket versin.
gelmezstok gelir mi daha
tabii ki müşteri hizmetlerinden siparişinde değişiklik yapmak istediğini belirtirsen yardımcı olurlar. Değiştirmek istediğin ürünlerin fiyat farkını ödersin sonuçta sipariş geçmişsin sorun olmaz.an itibariyle stoklar bitti bende aldım bir tane ancak değişmem gereken parçalar var sonradan yhapabiliyor muyum arkadaslar biliyor musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocama re4 ü nereden verecekler steamdan mı
Stok açarlar ama ilk 400 adet 11.599 tl den diye biliyorum yeni fiyat ne olur bakalım göreceğizstok gelir mi daha
Evet kod olarak veriliyor Steam'de aktifleştiriyorsun.an itibariyle stoklar bitti bende aldım bir tane ancak değişmem gereken parçalar var sonradan yhapabiliyor muyum arkadaslar biliyor musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocama re4 ü nereden verecekler steamdan mı
Aldığım fiyata veririm, ilgilenen olursa. Ankara Çubukstok gelir mi daha