Koronadan dolayı kargolar çok sıkıntı. 1 1.5 haftaya gelir max.arkadaşlar merhaba ince hesaptan kulaklık aldım 3 gün geçti hala ürünler paketleniyor aşamasında yakın zaman da kargo alan var mı kaç günde geldi gelir sizce ?
su süreçte kargolar geç geliyor beklemen gerkicek itopyadan aldığım ürünler 8 gün sonra kargoya verdiler malesefarkadaşlar merhaba ince hesaptan kulaklık aldım 3 gün geçti hala ürünler paketleniyor aşamasında yakın zaman da kargo alan var mı kaç günde geldi gelir sizce ?
kanka milletieki acelyi anlayamdım ben coronodan dolyaı yoğunlık var o yüzden birde ben şehşen satın aldığım ürünü 1 hafta bile beklrim neden 2. günden kapımda olmadı diye 3 yıldız vereyimkiarkadaşlar merhaba ince hesaptan kulaklık aldım 3 gün geçti hala ürünler paketleniyor aşamasında yakın zaman da kargo alan var mı kaç günde geldi gelir sizce ?
Memnunmusun bro ben de ondan aldım onu bekliyorumKorona virüs olduğu içindir. Bende JamesDonkey 710 almıştım. 2.5 güne gelmişti
Kamka şikayetçi değilim arkadaşımla aynı anda sipariş verdik ona geldi bana gelmedi insan düşünüyor ama iştekanka milletieki acelyi anlayamdım ben coronodan dolyaı yoğunlık var o yüzden birde ben şehşen satın aldığım ürünü 1 hafta bile beklrim neden 2. günden kapımda olmadı diye 3 yıldız vereyimki
Sen ne kadara aldın. Ben öyle çokta memnun değilimMemnunmusun bro ben de ondan aldım onu bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kamka şikayetçi değilim arkadaşımla aynı anda sipariş verdik ona geldi bana gelmedi insan düşünüyor ama işte
Hepsiburadayla kıyaslamak yanlış bence.Hepsiburada gibi bir firmanın operasyonuyla onlar bir olamaz.Yine de e-ticaret aşırı şekilde artmışken,kapasitelerine göre işlerini yapmaya çalışıyorlar.İncehesap ve İtopya da sorun var.
4 gün önce hepsiburada'dan sipariş verdim. Bu sabah elime ulaştı.
Eksikleri ne reis?Sen ne kadara aldın. Ben öyle çokta memnun değilim