Çözüldü✓ İnce Hesap üzerinden gamepower monitör siparişi ve yaşadıklarım.

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
10500
Merhabalar. İnce hesap üzerinden gamepower monitör alacaklar için yazıyorum. Kısaca yazacağım. İsteyen olursa uzun olarak da yazarım.
Kısaca;
Gamepower Rapid Q Max 2K 300 Hz monitör aldım. Cihaz açılmış pakette geldi. 3 adet ölü piksel çıktı. Değişim için gönderdim. Yeni cihaz diye cihaz gönderdiler. Bu cihaz tamirden çıkmış ve her tarafı harap olmuş bir monitör olarak geldi. Arka kapağında ezikler var, kapağı tam kapatılmamış, güvenlik etiketi yok(normalde monitörün alt kısmında yeşil bir etiket olur gamepower yazılı) , cihazın toplanması o kadar kötü yapılmış ki ikinci el olarak bile satılamaz. Tekrar iade için talep oluşturdum ve kargoya verdim. Yani diyeceğim o ki 3 haftadır bir monitör sahibi olamadım. İşin kötüsü kendimi enayi yerine konulmuş gibi hissettim. O cihazı ne akla hizmet o şekilde gönderirler anlam veremiyorum. Kim olsa kabul etmeyeceği gün gibi belli. Tavsiyem kesinlikle sıfır ölü piksel garantisine aldanıp almayın aldırmayın . Oksid bilişime garantiye gönderiyorlar onlar da bu şekilde gönderiyor. Bu süreçte her monitöre zam geldi. Bu monitöre de alır almaz zam geldi sistem otomatik zam yapıyor sanki. Bulaşmayın!

Merhabalar. İnce hesap üzerinden gamepower monitör alacaklar için yazıyorum. Kısaca yazacağım. İsteyen olursa uzun olarak da yazarım.
Kısaca;
Gamepower Rapid Q Max 2K 300 Hz monitör aldım. Cihaz açılmış pakette geldi. 3 adet ölü piksel çıktı. Değişim için gönderdim. Yeni cihaz diye cihaz gönderdiler. Bu cihaz tamirden çıkmış ve her tarafı harap olmuş bir monitör olarak geldi. Arka kapağında ezikler var, kapağı tam kapatılmamış, güvenlik etiketi yok(normalde monitörün alt kısmında yeşil bir etiket olur gamepower yazılı) , cihazın toplanması o kadar kötü yapılmış ki ikinci el olarak bile satılamaz. Tekrar iade için talep oluşturdum ve kargoya verdim. Yani diyeceğim o ki 3 haftadır bir monitör sahibi olamadım. İşin kötüsü kendimi enayi yerine konulmuş gibi hissettim. O cihazı ne akla hizmet o şekilde gönderirler anlam veremiyorum. Kim olsa kabul etmeyeceği gün gibi belli. Tavsiyem kesinlikle sıfır ölü piksel garantisine aldanıp almayın aldırmayın . Oksid bilişime garantiye gönderiyorlar onlar da bu şekilde gönderiyor. Bu süreçte her monitöre zam geldi. Bu monitöre de alır almaz zam geldi sistem otomatik zam yapıyor sanki. Bulaşmayın!
Keşke koşulsuz şartsız iade hakkını kullansaydın.

Şimdi gönderdiğimde koşulsuz iade hakkımı kullandım haber bekliyorum.

Şimdi gönderdiğimde koşulsuz iade hakkımı kullandım haber bekliyorum.
Geçmiş olsun hocam can sıkıcı bir süreç olmuş umarım dilediğiniz gibi sonuçlanır markadan bağımsız bende başka bir üründe bu gibi ucuz seviye diyebileceğimiz markaları bir daha tercih etmemeyi öğrendim gerekirse biraz daha dişini sıkıp daha pahalısını ama bildiğin markayı almayı öğrendim :/

Kısaca;
oksid bilişime gönderiyorlar değil. oksid incehesapın kendisi zaten aynı binadalar. thh'ye vericem sıfırını vermezseniz diyin.

Aslında daha pahalısını da alabilirim dediğiniz gibi sürecin sonuçlanmasını bekleyeceğim şimdilik. Zaten 3 hafta beklesem o fiyatın üzerine biraz daha çıkar başka yerden başka marka alabilirdim. Bundan sonra asla yapmayacağım bir hata ucuza ince hesaptan mal almak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bana da aynısını söylediler çelişkili ifadeleri oluyor maalesef önce gamepower Türkiye distribütörü biziz dediler sonra oksid bilişime göndereceğiz dediler 😃 bakalım göreceğiz bu süreçte ne olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüketici haklarına gitme durumuna bakacağım iade durumuna göre sağolun.

Durumu güncelliyorum. Cuma günü iadeyi yaptılar ama nasıl yaptılar. Her aradığımda daha zamanları olduğunu söylediler çok yoğunuz dediler. Sadece onay için bekletildim zaten cihaz ellerine ulaşır ulaşmaz testlerini yapmışlardı. Cihazın sıkıntılı olduğunu kendileri de biliyorlardı. Baktım en son çare yok şikayetvar.com adresine yazdım. Ne hikmetse 4 saat içinde onayladılar gecesine de para iade edildi. Konuyu kapatmak için yazdım. Umarım sizlerin başına böyle bir şey gelmez.

Geri