bu kollarda garanti 1 yıl diye biliyorum.Geçen hafta 2100'e vermişti tekrardan indirimde olacak kaçıran varsa kaçırmasın
Hocam almanyadan aldığımız kollar 2 seneydibu kollarda garanti 1 yıl diye biliyorum.
amazon hangı satıcıdan aldın lınk atarmısın kacırırsam ordan alayım barı jarzılı pıl aldım bluetooth adaptor aldım kol kaldı ınsallah kacırmambende 2 tane var biri itopyadan biri amazon almanyadan ürünleri microsofttan kaydettigimde 2 yıl oldugu yazıyordu
türkiyeden alınınca 1 yıl diye biliyorum hocam. mesut çevik'in videosunda izlemiştim 1 yıl garanti veriyormuş ms türkiye.Hocam almanyadan aldığımız kollar 2 seneydi
kullanırsın hocam.Bunu pcde kullanabiliyoruz da usb dongle falan çıkıyor mu yoksa sadece bt üzerinden mi bağlanılıyor?
malesef hiçbirşery cıkmıyor pil harici yalnız bluetootla 4 taneye kadar baglantı yapabiliyorsunBunu pcde kullanabiliyoruz da usb dongle falan çıkıyor mu yoksa sadece bt üzerinden mi bağlanılıyor?
şans eseri başkasına 6 ay oluyor başkasına 2 sene bana 2 sene çıktı ama kolu beğenmedim dualsens daha rahat geldi.bu kollarda garanti 1 yıl diye biliyorum.