H HeBoebix 80+ Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Huseyin enes 8 Eylül 2024 #1 her sey tamam siparis verecegim kod geliyor giriyorum sonra bana "kartınızın güvenliği nedeniyle onay verilmemiştir" diyor neden oluyor?
her sey tamam siparis verecegim kod geliyor giriyorum sonra bana "kartınızın güvenliği nedeniyle onay verilmemiştir" diyor neden oluyor?
SpeedCar 80+ Silver Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 2,783 Dahası Reaksiyon skoru 1,003 Konum TÜRKİYE İsim Eymen Gürel 8 Eylül 2024 #2 HeBoebix yazmış: her sey tamam siparis verecegim kod geliyor giriyorum sonra bana "kartınızın güvenliği nedeniyle onay verilmemiştir" diyor neden oluyor? Devamı için tıklayın... Kart online alışverişlere açık mı?
HeBoebix yazmış: her sey tamam siparis verecegim kod geliyor giriyorum sonra bana "kartınızın güvenliği nedeniyle onay verilmemiştir" diyor neden oluyor? Devamı için tıklayın... Kart online alışverişlere açık mı?
H HeBoebix 80+ Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Huseyin enes 8 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SpeedCar yazmış: Kart online alışverişlere açık mı? Devamı için tıklayın... evet
SpeedCar 80+ Silver Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 2,783 Dahası Reaksiyon skoru 1,003 Konum TÜRKİYE İsim Eymen Gürel 8 Eylül 2024 #4 HeBoebix yazmış: evet Devamı için tıklayın... Bankayla iletişime geçebilirsiniz.