Neler Yeni

İncehesap 15 yaşında indirimleri Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF alınır mı

Aterzhy

80+
Bütçe
4000
direkt olarak konuya gireceğim internette g3 modeli için kronik sorunlu (ghosting) deniyor fakat bu yorumlar hep önceki seriye ait g3 s24a30 yani 144 hz modeline gelen yorumlar şu an satıştaki model s24a32 yani 165 hz olan modeli incelemelerde ghostingin azcık var olduğunu fakat göze çarpmayacağını söylüyorlar
bu sene içerisinde 4060 16gb veya 4070 li bir sistem almayı düşünüyorum rekabetçi oyunlar oynadığımdan dolayı monitörün hz değerine bakıyorum
hikayeli oyunlar için bilgisayarı 4k tv de 2k 120 hz olarak kullanmayı düşünüyorum
2k ve hz-ms değerleri iyi monitörler ise bütçemi aşıyor 4000tl bandında daha iyi monitör öneriniz var mı veya dedikleri gibi ghosting problemi göze çarpmayacak kadar az mı yanıtlarınıza göre bu gün almayı düşünüyorum

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Caner Sürdem
O monitör hiçbir türlü alınmaz. Kronik sorunları var, özellikle ghosting.

Aterzhy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O monitör hiçbir türlü alınmaz. Kronik sorunları var, özellikle ghosting.
belirttiğim gibi kornik sorunlu olduğu söylenen model eski versiyonu yeni versiyonun çok fazla incelemesi bulunmuyor onlarda da az olduğu söyleniyor satıştaki versiyon için yazdınız değil mi eğer öyleyse kaynak verebilirmisiniz bu versiyonu hakkında pek fazla inceleme bulamadım

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Caner Sürdem
belirttiğim gibi kornik sorunlu olduğu söylenen model eski versiyonu yeni versiyonun çok fazla incelemesi bulunmuyor onlarda da az olduğu söyleniyor satıştaki versiyon için yazdınız değil mi eğer öyleyse kaynak verebilirmisiniz bu versiyonu hakkında pek fazla inceleme bulamadım
2 ay önce monitör almak için çok araştırma yaptım. Girdiğim forumun haddi hesabı yok. Ve kullanan %90 lık kesim aynı sorunları yazdılar. Elbetteki sorun çıkmayabilir de fakat riski yüzdesel olarak fazla olduğu için tavsiye etmedim. En nihayetinde karar senin.
Ayrıca alacağın monitörün eski veya yeni versiyon olduğunun garantisi var mı? Belki satıcı elinde kalan ürünlere indirim yapıyor.

Aterzhy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ay önce monitör almak için çok araştırma yaptım. Girdiğim forumun haddi hesabı yok. Ve kullanan %90 lık kesim aynı sorunları yazdılar. Elbetteki sorun çıkmayabilir de fakat riski yüzdesel olarak fazla olduğu için tavsiye etmedim. En nihayetinde karar senin.
Ayrıca alacağın monitörün eski veya yeni versiyon olduğunun garantisi var mı? Belki satıcı elinde kalan ürünlere indirim yapıyor.
incehesap kendi sitesinde satıyor sabah arayıp teyit ettim model s24a32 eğer ghosting vb sorunları yaşarsanız garanti kapsamında teknik ekip inceleme yapıyor dendi ve bahsettiğiniz gibi hakkında bir çok yorum var fakat %60 ı 144hz olan eski versiyonu için ve tahminimce %20 lik bir kesim de 144hz modelinden dolayı kısa cevaplar şeklinde "g3 kronik sorunlu" gibi açıklayıcı olmayan ve güven vermeyen kalıplaşmış cevaplar vermiş o yüzden arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Va panel ve +100hz çoğu zaman ghostingin babasını yapar zaten
bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir model var mı

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Caner Sürdem
incehesap kendi sitesinde satıyor sabah arayıp teyit ettim model s24a32 eğer ghosting vb sorunları yaşarsanız garanti kapsamında teknik ekip inceleme yapıyor dendi ve bahsettiğiniz gibi hakkında bir çok yorum var fakat %60 ı 144hz olan eski versiyonu için ve tahminimce %20 lik bir kesim de 144hz modelinden dolayı kısa cevaplar şeklinde "g3 kronik sorunlu" gibi açıklayıcı olmayan ve güven vermeyen kalıplaşmış cevaplar vermiş o yüzden arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir model var mı
Dediğim gibi nihayi karar senin. Yine çok fazla forumda yoruma denk geldiğim kadarıyla x bir site söylemeden yorumumu yapıyım. Açık kapı bırakıyorlar. " Teknik ekip inceleme yapıyor" bu cümle çok açık bir cümle. Evet teknik ekip inceleme yapıyor ama kendilerine göre hatalı bulurlarsa garantiye genelde garantiye gönderiyorlar. Dediğim gibi kendilerine göre hatalı ise. Sıfır ürünün kusurlu olmasının hakkı geri iadedir. Ama çok az firma bunu kabul ediyor. O yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Top Bottom