Neler Yeni

incehesap 5600x hakkında

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
arkadaşlar mpk dediği ne oluyor acaba onu anlayamadım normal 5600x ten herhangi farkı var mı

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berk
arkadaşlar mpk dediği ne oluyor acaba onu anlayamadım normal 5600x ten herhangi farkı var mı
Kısaca kutusuz ürün demek, AMD fabrikadan (sallıyorum) 50-100 adet işlemci yolluyor tek karton üzerinde bunu genellikle pc ekipmanı satan yerler, işletmeler alıyor maliyet açısından ucuz diye. AMD fabrikası şu şekilde gönderiyor;
Normalde bu işlemcilere tray deniliyor fakat mpk ibaresiyle yanlış bilmiyorsam, muadil (amd marka olmayan) üzerinde fanla geliyor demek. Fakat bu fan öyle iyi denilemez. PC aç kapa iş görür, yük altında hemen ısınır.

21.png

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kutusuz FANLI olarak gelir
Mpk : kutu yok fan var
Tray : kutu fan yok

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
yine gartantili ama kutu olmuyo fan oluyo bide 5600x alma kanka bidaha uyarıyorum havaya para vercen fiyat iyi düşerse ama ona bişey diyemem

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
yine gartantili ama kutu olmuyo fan oluyo bide 5600x alma kanka bidaha uyarıyorum havaya para vercen fiyat iyi düşerse ama ona bişey diyemem
Kesinlikle katılıyorum al 5600 üstüne kalan parayla snowman t6 ultra çekersin mis gibi

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Kısaca kutusuz ürün demek, AMD fabrikadan (sallıyorum) 50-100 adet işlemci yolluyor tek karton üzerinde bunu genellikle pc ekipmanı satan yerler, işletmeler alıyor maliyet açısından ucuz diye. AMD fabrikası şu şekilde gönderiyor;
Normalde bu işlemcilere tray deniliyor fakat mpk ibaresiyle yanlış bilmiyorsam, muadil (amd marka olmayan) üzerinde fanla geliyor demek. Fakat bu fan öyle iyi denilemez. PC aç kapa iş görür, yük altında hemen ısınır.

Alıntıyı görüntüle
en iyi cevap bu

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Top Bottom