ilkini seçersen girdiğin adres hem fatura hem de ürün için kullanılacak, ikincisi de işaretlersen site bir daha sana adres sormayacak istersen gidip kendin değiştireceksinSelam Arkadaşlar İnce Hesaptan Alışveriş Yapıcamda Adres Eklemek İstiyorum Ancak Aşağıdaki 2 Kutucuğu Tam Anlamadım Ne Demek İstiyor Yardımcı Olurmusunuz?
Alıntıyı görüntüle
Fatura derken satın aldığıma dair değil mi?2 seçenek var, fatura ve adres. Adres gelen kargonun nereye getirileceğini belirler, fatura ise adresten bağımsız farklı birine kesersen gider olarak gösterebilirsin. Eğer istemezsen faturayı da adresle aynı yapabilirsin aynı üstteki kutucuk gibi
evet, karşıdaki kişi sattığına dair, sen ise aldığına dair bir belge olarak görebilirsin. Mesela ben PC topluyorum, aldığım her parçanın faturasını babamın üzerine kesiyorum ve bu şekilde babam gider olarak gösteriyor, bu şekilde yaparak ödeyeceğimiz KDV'yi azaltıyoruzFatura derken satın aldığıma dair değil mi?
Eyw saolasın başkan ellerine sağlıkevet, karşıdaki kişi sattığına dair, sen ise aldığına dair bir belge olarak görebilirsin. Mesela ben PC topluyorum, aldığım her parçanın faturasını babamın üzerine kesiyorum ve bu şekilde babam gider olarak gösteriyor, bu şekilde yaparak ödeyeceğimiz KDV'yi azaltıyoruz