İNCEHESAP BOYKOT İSMİ VE LİNKİ YASAKLANSIN

İNCEHESAP İSMİ FORUMDA YASAKLANSIN , İNCEHESAP LİNKLERİ ENGELLENSİN SİNERJİYE YAPILAN TARİFE AYNEN UYGULANSIN

SEBEP

İNSANLARA 1 TL ÜRÜN VERİCEGİZ DEYİP SAAT 00.00 DA İNSANLARI MAGDUR EDİP 30 DK BANT DARALTMASI UYGULAYAN SİTEYİ BOZAN SONRA ÜRÜN 1000 TL YE ÇIKINCA SANİYESİNDE HİÇBİR PROBLEM OLMADAN ALIŞVERİŞ YAPILABİLEN SİTEYE DÖNMESİ KOMEDİDİR ARTIK DA FORUM SAKİNLERİ OLARAK BU SİTEYİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ

SEBEP 2

BOTÇU VS İNSANLARIN SİTEYE GİRİP İNSANLARIN HAKINI YEMESİNİ ENGELLEMEYEN REKLAM BASIP SİTEYİ BOZAN FİRMANIN DA FORUM DA YERİ YOK

Boykot

@Abdullah Hacıgül
dstek yazdınmı yoğunluk olabilir her firma gecerli site hit yoğunlu kaldırmacak seviye geldiyse yapcak bişi yok bazen firmalar yapıyor unutulur

Aynen öyle, madem bir güzellik yapacaklardı doğru düzgün yapsalardı. Hadi kendimi geçtim ben kalıcı çözüm için bakmıyordum ama o kulaklığa heveslenen kişilerin umutları ile oynadılar.
hocam simdi sen milyon liralık şirketsin her yere twiter oraya buraya 1 tl ürün koyacaz diyorsun saat 00 da millet sitede ürünü alamıyor 45dk ödeme ekranında bekleyen var hatta 3d secure ödemeye gelip beyaz ekranda bekleyenler var sen bu kadar reklam yapıp siteye bu kadar insanın gelecegini bilip tam saat 12 olunca siteyi yavaşlatıp sonra 50-100 tane satınca ürünü bitirip 1000 tl olunca jet motoru gibi sitenin çalışması ayıp zaten o zaman hiç yapma indirim aynı olay gaming gecesinde de oluyor

Bunu ancak şöyle desteklerim, eğer gerçek indirim yapmaya korkan, milleti enayi yerine koyan diğer satış sayfalarının da reklamları yapılmayacaksa desteklerim.

Senden bahsediyorum @itopya.com üst fiyatlardan ürün satıp buraya reklam veriyorsun.

500 stoğu bir anda açmaları büyük hata oldu üstüne sosyal mecralardan xx kişilere reklam yaptırdılar stokları parça parça açmaları lazımdı

reklam ve rekabet kurumuna şikayet etsek bişey çıkar mı acaba onu merak ediyorum

Yaklaşık 2 3 aydır gaming gecesine bakarım orada da böyle maalesef bence de. Yine biraz daha iyi ama kesinlikle kabul edebileceğim bir şey değil, madem 22.00 diyorsun o saatte yaklaşık kullanıcı sayısını tahmin edersin ona göre ayarlama yap herkes mutlu olsun. Hem İncehesap kazanır hem biz.

incehesap gaming gecesinden ne aldıysam 1-2 hafta sonra ürün piyasa fiyatı o civarlara düştü hatta altında satılanlar bile var şu an. Ellerinden çıkarmak istedikleri veya satış miktarı düşük olan ürünlerin reklamını yapmak için gaming gecesi düzenliyorlar. Ayrıca tesadüf müdür bilmem ama her seferinde paket yırtık geldi.

Önceden açtığım konuda da belirttiğim üzere maalesef firmaların hepsi kanun açıkları vs. ahlaki olamayan yollara sık sık başvuruyorlar ve siz de her seferinde sanki ilk kez yapılıyormuş gibi şaşırıyorsunuz. Kısacası incehesap vb. hepsi aynıdır ve bunları zengin etmeye mecbursunuz.

1 TL'ye alan insanlar var maalesef hızlı olan kazanıyor yapacak bir şey yok stok sınırlı. Siteyi daraltıyorlarsa herkese daralıyor öyle düşün boykot yapacaksan asıl bizi bu ekonomik duruma düşürenleri boykot et.

Geri